2024-05-05 20:21

Cine A CÂȘTIGAT Chefi la cuțite 2022 și a plecat acasă cu 30.000 de euro

 |  10:32
Cine A CÂȘTIGAT Chefi la cuțite 2022 și a plecat acasă cu 30.000 de euro

Cine A CÂȘTIGAT Chefi la cuțite 2022. Florica Boboi din echipa lui chef Sorin Bontea este câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii Chefi la Cuțite. „Doamne, fac infarct!”, a fost reacţia Floricăi atunci când Gina Pistol i-a rostit numele. Câștigătoarea Chefi la cuțite 2022 a plecat acasă cu 30.000 de euro.

Ediţia a 10 a show-ului Chefi la cuţite şi-a desemnat marele câştigător, chiar de Ziua Naţională. Florica Boboi este câştigătoarea sezonului 10 al show-ului culinar Chefi la cuţite de la Antena 1.

Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au luptat alături de echipele lor pentru marele premiu de 30.000 euro. 

Cei trei finaliști au avut responsabilitatea de a-și alege echipa alături de care să gătească în Marea Finală a show-ului culinar. De altfel, toți concurenții ai acestui sezon au fost prezenți în platou.

Finaliștii au ținut cont de faptul că cei care le vor degusta preparatele în Marea Finală a show-ului culinar sunt bucătari foarte cunoscuți, motiv pentru care au gătit cu mare grijă fiecare element din farfurie.

La proba de starter, Florica Boboi a gătit alături de echipa ei un sanjak cu creveți, homar și sos aioli. Raluca Todea a realizat un champignon brune cu hribi sote și piure de trufă, în timp ce Adrian Stroe a făcut o rețetă de tiradito.

În vârstă de 37 de ani, Florica Boboi este de profesie bucătar și organizator de evenimente, fiind stabilită în Paris, capitala Franței, alături de soțul ei.

Floricica Baboi a reușit să îi cucerească foarte repede pe telespectatori prin participarea la „Chefi la cuțite”. Concurenta i-a surprins pe jurații emisiunii cu un risotto cu fructe de mare. Iată care este povestea ei de viață. Detalii pe care puțini le știau până acum.

Florica Baboi a venit cu un scop mare la „Chefi la Cuțite”, acela de a le demonstra ce talente are atunci când vine vorba de pasiunea ei, gătitul. Concurenta este tot timpul atentă să pregătească feluri de mâncare care să îi impresioneze pe cei din platoul emisiunii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE