2024-04-26 05:33

Ce intervenții ESTETICE ar fi făcut Madonna

 |  20:00
Ce intervenții ESTETICE ar fi făcut Madonna

Apariția Madonnei pe scena Premiilor Grammy 2023 a generat numeroase discuții pe rețelele de socializare. Majoritatea celor care au comentat s-au arătat șocați de transformarea estetică a artistei în vârstă de 64 de ani, noua sa înfățișare fiind pusă pe seama operațiilor estetice exagerate.

Conform specialiștilor, Madonna ar fi apelat, cel mai probabil, la mai multe proceduri estetice, inclusiv la bisturiu, pentru a încerca să păcălească trecerea anilor.

”La prima vedere, ceea ce atrage atenția este forma exagerată în V a feței, având bărbia îngustă și linia mandibulară foarte fermă, iar pomeții foarte lați.

S-a injectat probabil o cantitate mare de acid hialuronic în zona pomeților și s-a făcut un contouring puternic în zona mandibulară, cu injecții de substanțe specifice sau prin ultrasunete focusate, pentru a topi orice depozit de grăsime de sub bărbie și a întinde pielea. Asta dacă excludem intervenția chirurgicală de liposucție în zona gușei și lifting pentru pielea gâtului.

Nu este exclus nici un lifting chirurgical facial, deoarece pielea ei este foarte întinsă, fără cute sau riduri. Liftingul i-a modificat cumva și forma ochilor, vizibil mai alungită.

De asemenea, ar putea fi vorba și despre o rinoplastie. Nasul ei pare acum mai scurt și mai îngust, cu un vârf mai ascuțit decât era înainte.

Pentru a șterge ridurile, vedeta a apelat cel mai probabil la injecții cu botox în zona frunții și în jurul ochilor, însă această procedură doar întinerește pielea și o face mai luminoasă, nu alterează volumul și proporțiile.

Ar mai fi vizibile și rezultatele unei blefaroplastii, prin care se elimină cu succes pielea în exces de la nivelul pleoapelor, întinerind privirea.

Toate acestea sunt presupuneri, în urma analizei rapide a chipului vedetei. Dincolo de alegerile sale, de modul în care dorește să arate, este bine să apreciem calitățile ei ca artist, unul care a avut un impact enorm asupra industriei muzicale”, spune medicul estetician Iancu Morad.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE