2024-05-19 14:58

Ce echipă a fost ELIMINATĂ de la Asia Express. Concurenții au izbucnit în plâns

 |  22:54
Ce echipă a fost ELIMINATĂ de la Asia Express. Concurenții au izbucnit în plâns

Doar trei ediții au mai rămas până la marea finală de la Asia Express, însă astăzi competiția s-a terminat pentru Eliza și Cosmin Natanticu. Din păcate diamantul a fost roșu, cei doi nu vor putea să meargă mai departe în Ierusalim, acolo unde va avea loc ultima probă a competiției.

Vestea că sunt eliminați a venit cu multe emoții, iar Cosmin și soția sa Eliza au început să plângă aducându-și aminte de tot ce au făcut în competiție, de toate provocările și toate momentele de tensiune, dar bineînțeles și momentele frumoase pe care nu le vor uita niciodată.

”Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea (...) Am un nod în gât, dar înainte vreau să-mi iau și eu la revedere de la voi, să vă urez baftă fiecăruia în parte sunteți foarte tari. Vreau să-mi cer scuze în numele lui Lizi și al meu în cazul în care v-am supărat într-un fel sau altul, cu siguranță ne vom mai întâlni”, a spus Cosmin Natanticu după aflarea veștii că e eliminat.

Eliza și Cosmin Natanticu au avut din păcate două cufere, unul pe care l-au obținut ieri, iar unul astăzi. Se pare că diamantul roșu s-a aflat într-unul dintre ele, ceea ce a adus eliminarea.

Lidia Buble și Estera, Mihai Petre și Elwira, dar și Cuza și Emi sunt cele echipe care se vor lupta pentru premiul cel mare, însă doar două dintre ele va putea să participe la cursa pentru marele premiu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE