2024-05-05 19:07

Ce ALIMENT total interzis a dus Dumitru Prunariu în spațiul cosmic

 |  13:02
Ce ALIMENT total interzis a dus Dumitru Prunariu în spațiul cosmic

Dumitru Prunariu, singurul austronaut român, vine sâmbăta aceasta la “Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, difuzat la 20:00, la Kanal D! O sursă inepuizabilă de povești extraordinare, Dumitru Prunariu va oferi detalii inedite despre călătoria sa în spațiul cosmic.

Acesta povestește cum a reușit să strecoare o legătură de ceapă în naveta spațială, complice fiindu-i chiar doctorul care îl însoțea la rampa de lansare. 

“Unul dintre colegii mei chiar voia să mănânce ceapă proaspătă și soția lui mi-a trimis-o prin doctorul care ne însoțea până la rampa de lansare. Am băgat-o în buzunarul în care țineam mănușa cosmică. Am luat-o pe ascuns, nu aveam voie. Lista obiectelor permise era foarte strictă. De aceea mi-a și fost dată înainte să mă sui în rachetă, pe rampa de lansare; acolo nu ne mai controla nimeni”, povestește amuzat Dumitru Prunariu.

Ce alte lucruri extraordinare va împărtăși Dumitru Prunariu despre unica și inegalabila experiență a zborului din spațiu, dar și cum va face față concurentul căruia îi va adresa întrebări din domeniul care l-a făcut celebru pe singurul astronaut român veți putea afla urmărind ediția de sâmbătă a game show-ului “Tu urmezi!”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE