2024-04-26 19:46

Câți bani costă CAZAREA la vila lui Alexandru Arșinel din 2 mai

 |  18:42
Câți bani costă CAZAREA la vila lui Alexandru Arșinel din 2 mai

S-a aflat câți bani costă cazarea la vila lui Alexandru Arșinel din 2 mai, Constanța.

Alexandru Arșinel își închiriază proprietatea personală încă din anul 2018. Vila este situată foarte aproape de cea a regretatei Stela Popescu, imobilul fiind localizat la doar două minute de plajă. De asemenea, vila lui Alexandru Arșinel are toate dotările: bucătărie și baie complet mobilate, aer condiționat, mașină de spălat, iar în grădină se regăsește și un grătar.

Vila lui Alexandru Arșinel, pe site-ul de închirieri booking.com, poate fi rezervată, acolo regăsindu-se prețurile de închiriere.

Turiștii care vor să poposească în vila lui Alexandru Arșinel trebuie să știe că nu o pot face decât în grup, vila fiind închiriată cu totul. Binențeles, cei care au bani o pot închiria și pentru două persoane sau chiar una singură.

Astfel, vila lui Alexandru Arșinel, denumită Casa Andrei, poate fi închiriată pentru suma de 6.687 lei în perioada 4-10 iulie. De asemenea, preturile sunt identice și pentru luna august, potrivit impact.ro.

Prețul de închiriere al vilei lui Alexandru Arșinel mai scade un pic la început de septembrie, adică pe final de sezon estival. Așadar, cei care plănuiesc să meargă pe litoral și vor să se cazeze în vila lui Alexandru Arșinel o pot face pentru un preț de 5573 de lei pentru 6 nopți de cazare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE