2024-04-27 06:16

Boureanu știa că Borcea îi face AVANSURI soției sale de atunci, Valentina Pelinel

 |  19:00
Boureanu știa că Borcea îi face AVANSURI soției sale de atunci, Valentina Pelinel

Cristian Boureanu, fostul soț al Valentinei Pelinel, a povestit în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță cum a acționat Cristi Borcea când i-a „furat” nevasta.

Totul ar fi avut loc într-o vacanță în patru: Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea cu Alina Vidican.  

„Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011 au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, nu m-a interesat mai mult de atât.

Pe plajă, în prima zi de vacanță, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: «Vezi că ăsta vrea să te... și nevastă-sa se dă la mine».

A zis: «Nu există, ești tâmpit, ești prost», că nu știu etc. Femeia alege, poți să te dai peste cap, dar ea alege. Noi facem pe cocoșii, ne încordăm, dar ea alesese demult. După aia, ce urmează e un joc pe care îl facem, mai mult sau mai puțin”, a declarat Cristian Boureanu. 

Cristi Borcea are 3 copii cu actuala soție, Valentina Pelinel: pe Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria.

Valentina Pelinel, declarație de dragoste pentru Cristi Borcea: „M-ai împlinit ca om și ca femeie”

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, i-a făcut o declarație de dragoste fostului conducător al lui Dinamo, de Ziua Internațională a cuvântului „Mulțumesc”.

„Multumesc pentru ca m-ai împlinit ca om și ca femeie, pentru că îmi ești alături în fiecare zi și pentru că am creat împreună o familie frumoasă”, a scris Valentina pe Instagram.

Cristi Borcea a confirmat bănuielile lui Boureanu: „Am fost tot timpul cu Valentina Pelinel'

Acum câteva luni, Cristi Borcea a povestit despre viața lui amoroasă, cum și-a înșelat soția cu Valentina Pelinel.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul.

De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

De fiecare dată când m-am căsătorit am zis că acolo rămân toată viața. Tentațiile au fost mari. Eu am vrut să rămân tot timpul și cu Mihaela, și cu Alina, dar toate drumurile au dus la Valentina.

Nu am avut probleme în cele două căsnicii. Eu am fost cel care nu a fost cuminte. Au știut și de la început, că nu m-au luat de la bibliotecă', a declarat Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE