2024-04-26 18:25

Bernie Sanders a strâns o SUMĂ FABULOASĂ cu fotografia sa devenită virală

 |  22:16
Bernie Sanders a strâns o SUMĂ FABULOASĂ cu fotografia sa devenită virală

Senatorul american Bernie Sanders a anunţat, miercuri, că va dona organizaţiilor caritabile 1,8 milioane de dolari strânşi din vânzarea produselor cu celebra fotografie AFP în care apare singur, cu braţele încrucişate, la învestirea lui Joe Biden.

Imortalizat de fotograful AFP Brendan Smialowski, acest moment a inspirat mii de fotomontaje comice în toată lumea, fostul candidat progresist la Casa Albă devenind un star pe internet. 

Senatorul independent de Vermont a obţinut 1,8 milioane de dolari "în cinci zile pentru organizaţiile caritabile" din acest stat rural din nord-estul Statelor Unite, ca urmare a vânzării de produse în care apare "cu mănuşile sale împletite" în ziua învestirii noului preşedinte democrat, 20 ianuarie, explică un comunicat.

Tricouri, pulovere şi alte produse au fost puse în vânzare pe site-ul său pe 21 ianuarie şi stocurile s-au epuizat în 30 de minute. Noi produse adăugat în acest weekend au fost vândute până luni dimineaţă, precizează comunicatul. 

"Jane (n.r. - soţia sa) "şi cu mine suntem impresionaţi de creativitatea arătată de atât de mulţi oameni (...) şi suntem încântaţi să ajutăm locuitorii din Vermont care au nevoie", a scris el în comunicat, potrivit News.ro.              

"Dar chiar şi această sumă nu va putea înlocui acţiunea Congresului şi voi face tot ce voi putea la Washington pentru a mă asigura că muncitorii din Vermont să obţină susţinerea de care au nevoie în cea mai gravă criză pe care o traversăm de la Marea criză economică", a adăugat senatorul, autoproclamat socialist. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE