2024-05-19 15:31

Benone Sinulescu, condus astăzi pe ultimul drum. Artist va fi ÎNMORMÂNTAT cu onoruri militare

 |  12:40
Benone Sinulescu, condus astăzi pe ultimul drum. Artist va fi ÎNMORMÂNTAT cu onoruri militare

Astăzi, Benone Sinulescu va fi condus pe ultimul drum. Regretatul artist o să fie înmormântat în jurul orei 13 cu onoruri militare.

Benone Sinulescu s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, în jurul orei 14:30, asta după ce a pierdut lupta cu boala de care se confrunta de mai mult timp.

Regretatul Benone Sinulescu a murit în urma unei pneumonii care s-a agravat foarte mult, astfel că a fost fatală.

Astăzi, interpretul de muzică populară o să fie condus pe ultimul drum, iar alături de el vor fi toți cei care l-au iubit și l-au îndrăgit de-a lungul vieții. Colegii de breaslă, numeroase nume mari din showbiz-ul românesc, dar și fanii care s-au bucurat de piesele lui, o să-i fie alături marelui artist în timp ce este dus spre locul de veci.

Soția interpretului de muzică populară a anunțat, în urmă cu câteva zile, că trupul fără viață al artistului o să fie, duminică dimineața la ora 08:00, transportat către Filarmonica din Arad, acolo unde oamenii pot veni să-i aducă un ultim omagiu, potrivit spynews.ro.

După ce va fi depus sicriul la Filarmonică, oamenii pot veni să-i aducă un ultim omagiu, urmând ca imediat după orele prânzului coregiul funerar să se îndrepte spre Cimitirul Eternitatea, acolo unde artistul își va dormi somnul de veci.

După cum a precizat soția cântărețului, Benone Sinulescu va fi înmormântat cu onoruri militare, deoarece în urmă cu mai mulți ani a primit cea mai înaltă distincție din partea fostului președinte Ion Iliescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE