2024-04-27 02:39

Azi începe SURVIVOR România 2023. Ce se întâmplă în primul episod

 |  20:19
Azi începe SURVIVOR România 2023. Ce se întâmplă în primul episod

24 concurenți, 12 faimoși și 12 războinici sunt gata să pornească o luptă de durată, la capătul căreia va fi un singur învingător care va lua totul: gloria și premiul de 100.000 de euro.

În această seară, cei 24 de concurenți vor sărbători sosirea în Republica Dominicană și se vor confrunta în primul traseu din competiție.

Printre cei 12 faimoși care pornesc la drum găsim artiști, sportivi de performanță, vedete de televiziune sau antreprenori, cum ar fi Sebastian Dobrincu, Jorge, Stefania Stănilă și Ada Dumitru.

În tabăra războinicilor de la Survivor România 2023 descoperim oameni obișnuiți, însă cu o ambiție și abilități sportive ieșite din comun. Barmani, corporatiști și antrenori personali de fitness formează echipa războinicilor.

Concurenții sunt pregătiți să înfrunte condițiile extreme din Republica Dominicană.

Daniel Pavel, prezentator: „Instinctul de supraviețuire e unul din cele puse în kitul nostru de existență, în ADN. Ai trei moduri prin care depășești momentul, „fight freeze and fly", te bați, îngheți sau mergi mai departe, dar există și o abilitate dobândită de a supraviețui. Noi pe asta o scoatem la iveală în show-ul Survivor. Să spun că sezonul ăsta va fi de ținut minte și o creștere a calității interacțiunilor dintre ei, pentru că au văzut cu ce se mănâncă, atât faimoșii cât și războinicii, și ne-au convins de la casting. Știu foarte bine care e joaca, ne așteptăm la niște interacțiuni puternice”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE