2024-05-05 12:13

Andreea Bălan și Lidia Buble au făcut ACCIDENTE de mașină. Cum se simt cântărețele

 |  17:45
Andreea Bălan și Lidia Buble au făcut ACCIDENTE de mașină. Cum se simt cântărețele

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident de mașină, iar cel care a provocat incidentul este un cetățean ucrainean care a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Și Lidia Buble a fost implicată, miercuri seară, într-un accident de circulație, în timp ce se afla la volanul mașinii sale.

Totul s-a întâmplat după prânz pe Bulevardul Timișoara din Capitală. Andreea Bălan era în mașina personală și a fost implicată într-un accident ușor. În cealaltă mașină era un tânăr ucrainean de 22 de ani.

Din primele cercetări ale polițiștilor, tânărul nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului și a intrat în mașina cântăreței. Din fericire, nici Andreea Bălan, nici acesta nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei doi au la dispoziție acum 24 de ore, conform legii, să meargă să declare incidentul la Biroul de Accidente Ușoare, unde vor fi testați dacă au consumat sau nu alcool înainte de a se urca la volan.

'Da, sunt foarte bine. Mașinile sunt zgâriate atât. Mergeam la repetiții și pur și simplu el nu a văzut semaforul.

A trecut pe roșu băiatul. Nu e nicio problemă, se mai întâmplă', a declarat Andreea Bălan pentru FANATIK.

La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un barbat, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric si a intrat in coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita BĂLAN GEORGIANA ANDREEA, în vârstă de 38 de ani.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest„, au declarat poliţiştii.

Și Lidia Buble a avut accident de mașină!

Nici bine nu s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', că Lidia Buble și Andreea Bălan a avut parte momente neplăcute. Și dacă Andreea Bălan a fost lovită azi în trafic, Lidia Buble a avut un accident de mașină ieri.

Potrivit informaţiilor obţinute de sursele România TV, joi, Lidia Buble a avut termen la Tribunalul Bucureşti în dosarul în care e acuzată că a dat mită la poliţişti şi a făcut acord de recunoaştere a vinovăţiei.

La data de 21.09.2022, ora 21.41, la Biroul Accidente Ușoare s-a prezentat numitul Un barbat, declarand ca la aceeași data, in calitate de conducător al auto, a fost implicat intr-un accident de circulație, in mun. București, str Virgil Madgearu, sector 1.

Ulterior, la data de 22.09.2022, ora 10.41, la sediul Biroului Accidente Usoare, s-a prezentat si celalalt conducător auto implicat, Buble Lidia, care, la data de 21.09.2022, ora 12.15, a condus un autoturism, iar la intersecția str. V. Madgearu- bd. N. Caramfil, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare catre dreapta, intrând in coliziune cu un auto, condus de catre un barbat.

Testare etilotest negativa ambii conducători auto. Accidentul a fost soluționat prin intocmirea unui proces-verbal de sanctionare, numitei Buble Lidia, conform art. 54/1 si 10/1 din Oug 195/2002R precum si art. 3 din Lg 132/2017„, se arată într-un comunicat emis de poliţia Capitalei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE