2024-05-06 15:48

Anastasia Soare a jurizat la iUmor cu bijuterii de 1 MILION de DOLARI la gât

 |  16:49
Anastasia Soare a jurizat la iUmor cu bijuterii de 1 MILION de DOLARI la gât

Anastasia Soare, singura româncă ajunsă în topul celor mai bogate femei din SUA în urmă cu doi ani, a acceptat provocarea de a se alătura Deliei, lui Cheloo şi lui Costel la masa juriului iUmor. Regina Sprâncenelor a purtat bijuterii de 1 milion de dolari.

Stabilită de 33 de ani în SUA, Anastasia Soares-a născut într-o familie de macedoneni din Constanța, iar după ce a ajuns peste ocean, a reușit să se remarce în rândul celebrităților de la Hollywood. „Printre primii mei clienţi faimoşi s-au numărat Michelle Pfeiffer, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Oprah, Sharon Stone, Victoria Beckham, Heidi Klum, Penelope Cruz... Și bărbați aveam foarte mulți clienți. De exemplu, David Beckham, el şi Victoria mi-au fost clienţi, iar acum suntem prieteni foarte buni”, a dezvăluit Anastasia.

Cheloo a mărturisit şi el pe platoul de filmare: „Nu sunt pasionat de pensatul sprâncenelor, dar nu-i putem nega succesul! Îmi plac oamenii care reușesc!“.

Invitația de a juriza la iUmor i s-a părut o experiență frumoasă, care merită bifată măcar o dată în viață.

„Este pentru prima dată când mă aflu într-o asemenea postură. Nu sunt un jurat profesionist, dar, umorul românesc este deosebit. Îmi place foarte, foarte mult, mai mult decât umorul american!“, a mărturisit vedeta.

Despre vizita Anastasiei Soare la iUmor, Delia a spus: „Este prima dată când ne vedem fațăîn față! Prima dată când îi simt energia asta de femeie puternică, (…) în jurul ei văd o aură foarte hollywoodiană.

Cu ce daruri de lux i-a răsfățat Regina Sprâncenelor pe Delia, Costel și Cheloo, cine sunt concurenții care au luat cel puțin două like-uri și ce surprize i-au așteptat pe jurați, telespectatorii pot descoperi urmărind noua ediție iUmor, difuzată duminică, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE