2024-04-26 03:14

Alina Laufer a născut PREMATUR. În ce stare sunt gemenii fostului ministru, Ilan Laufer

 |  23:49
Alina Laufer a născut PREMATUR. În ce stare sunt gemenii fostului ministru, Ilan Laufer

Alina Laufer a născut prematur, anunțul fiind făcut de către soțul ei, Ilan Laufer. Gemenii fostului ministru sunt la incubator, având in vedere ca au venit pe lume cu o luna mai devreme.

Alina Laufer a devenit mămică, luni dimineață. Nașterea s-a produs la aproape 8 luni, Alina ajungând de urgență la spital în urmă cu câteva zile.

Din fericire, în ciuda problemelor cu sarcina, starea de sănătate a mamei este una stabilă. Cât despre micuți, aceștia au ajuns imediat la incubator.

Pe contul său de socializare, Ilan Laufer a scris: „Am devenit dublu tătic. Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”.

Alina Laufer a ajuns de urgență la spital, zilele trecute

Pe timpul sarcinii, soția politicianului a întâmpinat ceva probleme, astfel că a ajuns de urgență la spital. La momentul respectiv, partenerul ei de viață transmitea un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

“Scumpa mea soție Alina a fost internată ieri de urgență la spital, din cauză că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic.

Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni.

Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei.

Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a fost mesajul lui Ilan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE