2024-04-26 15:26

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost ELIBERAT

 |  23:25
Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost ELIBERAT

Alex Bodi, fostul soț al starletei Bianca Drăgușanu, a fost eliberat din pușcărie, după ce magistrații Curții de Apel Craiova au decis că acesta poate fi cercetat și în arest la domiciliu. Bodi este anchetat într-un dosar de crimă organizată care privește infracțiuni de proxenetism, trafic de persoane și șantaj.

La ieșirea din pușcărie, Bodi a purtat mască, însă cei care îl însoțeau au refuzat să și-o pună, fără a fi amendați de polițiști.

Alex Bodi a fost ridicat de mascați pe 11 noiembrie, din vila sa din Voluntari, în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii craioveni specializați în combaterea criminalității organizate. Acesta a fost apoi arestat preventiv, după ce procurorii DIICOT l-au acuzat că ar fi făcut parte dintr-o grupare de traficanți de carne vie condusă de nașul copilulului său, temutul lider interlop sibian Adrian Tâmplaru.

Alex Nicolae Bodi este acuzat de procurorii DIICOT că ar fi exploatat sexual mai multe tinere, pe teritoriul Germaniei, care îi trimiteau, în România, banii câștigați de la clienți. Există mărturii legate de chinurile la care erau supuse fetele dar și despre unele conflicte de stradă pe care acesta le-ar fi avut cu alți proxeneți, de la care ar fi încasat taxe de protecție sau i-ar fi alungat din orașele în care se prostituau fetele controlate de el, pentru a elimina concurența.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE