2023-02-02 19:48

Actorul Alec Baldwin va fi acuzat de omor după ce a împuşcat-o mortal pe Halyna Hutchins

 |  19:07
Actorul Alec Baldwin va fi acuzat de omor după ce a împuşcat-o mortal pe Halyna Hutchins

Cunoscutul actor Alec Baldwin va fi acuzat de omor prin imprudenţă după ce a împuşcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins pe platourile de filmare atunci când a tras cu o armă de recuzită.

Actorul repeta o scenă pentru filmul western „Rust” la o fermă de lângă Sante Fe, New Mexico, în octombrie 2021.

Totodată, și Hannah Gutierrez Reed, armurierul filmului, va fi și ea acuzată de omor involuntar.

Joi, procurorul districtual din Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, a anunţat că acuzaţiile vor fi depuse împotriva celor doi până la sfârşitul lunii: „Actorul şi producătorul Alec Baldwin şi armurierul Hannah Gutierrez-Reed vor fi acuzaţi fiecare de omor prin imprudenţă. După o analiză amănunţită a dovezilor... am stabilit că există suficiente dovezi. În privinţa mea, nimeni nu este mai presus de lege şi toată lumea merită dreptate”.

Cei doi riscă până la 18 luni de închisoare şi o amendă de 5.000 de dolari (4.040 de lire sterline) dacă vor fi găsiţi vinovaţi.

Pe 21 octombrie 2021, filmările acestui western s-au transformat într-o tragedie atunci când Alec Baldwin a activat o armă care se presupunea că ar conţine doar gloanţe false, dar al cărei proiectil a rănit-o mortal pe Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, scrie News.ro. Tragedia a determinat studiourile de la Hollywood să reflecteze asupra regulilor şi condiţiilor de realizare a filmelor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE