2024-04-26 17:16

A MURIT milionarul Larry Flynt, fondatorul revistei pentru adulți HUSTLER

 |  23:52
A MURIT milionarul Larry Flynt, fondatorul revistei pentru adulți HUSTLER

Larry Flynt, care a construit un imperiu porno cu revista Hustler şi a devenit un neobişnuit erou al libertăţii de exprimare, a murit miercuri, în casa lui din Los Angeles, la vârsta de 78 de ani, scrie The New York Times.

Cauza decesului, potrivit fratelui său, a fost un stop cardiac.

Flynt, care a renunţat la şcoală în clasa a noua, a construit un imperiu de 400 de milioane de dolari pe baza unor publicaţii obscene, cluburi de striptease şi magazine „pentru adulţi”, totul în jurul revistei Hustler. El a petrecut mai multe decenii luptându-se cu acuzaţii privind calomnia şi obscenitatea, proclamându-se un apărător al libertăţii presei.

La finalul anilor 1960, a deschis primele cluburi de striptease Hustler în Akron, Cleveland, Columbus, Toledo şi Cincinnati. Pentru a le promova, a creat un buletin informativ în care apăreau imagini cu femei dezbrăcate. În 1974, acesta a devenit revista Hustler.

În anii 1970, Flynt - sfidător, scandalos, necruţător - făcea legătura între războiul cultural şi legal în America. A fost un erou antipatic adepţilor libertăţii civile, un demon pentru o improbabilă alianţă a feministelor şi propovăduitorilor moralităţii, o enigmă pentru judecători şi juraţi şi un furnizor de secrete vinovate pentru bărbaţii care erau clienţi ai sex-shop-urilor.

Revista Hustler a fost lansată în iulie 1974 şi a apărut timp de patru decenii, fără întrerupere.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE