2024-04-26 06:09

Pizza cu muște a la Cluj

 |  19:10
Pizza cu muște a la Cluj

Un bărbat din Cluj a avut un șoc după ce a comandat pizza acasă. Când a desfăcut cutia a găsit în pizza... muşte. Nu a stat pe gânduri și a făcut imediat plângere la Direcția Sanitar-Veterinară.

"Am comandat pizza din Cluj și când am deschis cutia am observat că pe o pizza era o muscă gătită. Am sunat la ei și au dat din coate, spunând că nu știu cum s-a întâmplat, dar atât”, a povestit bărbatul, potrivit stiridecluj.ro.

”Musca pe care clientul susține că a găsit-o în pizza nu avea cum să ajungă acolo în timpul coacerii (în cuptorul cu lemne sunt 400 de grade Celsius) sau în procesul de ambalare, care durează câteva secunde şi are loc într-un mediu controlat. Bineînțeles, după predarea pizzei către client, nu mai putem controla ceea ce se întâmpla. Îi asigurăm pe clujenii care apreciaza rețetele noastre ca Pizzeria-trattoria d’autore respectă toate normele sanitare și de producție. Bineînțeles, regretăm experiența pe care a avut-o clientul nostru și ne-am oferit, încă de la prima sesizare către noi, să îi refacem gratuit comanda, chiar dacă musca ar fi putut ajunge pe pizza după predarea acesteia”, spun reprezentanții pizzeriei, citați de sursa citată. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE