2024-05-03 01:57

O echipă de români lansează FITY - Rețea de socializare pentru pasionații unei vieți sănătoase: Planuri de nutriție și sport, fitness în metaverse și câștiguri crypto pentru utilizatori

 |  16:26
O echipă de români lansează FITY - Rețea de socializare pentru pasionații unei vieți sănătoase: Planuri de nutriție și sport, fitness în metaverse și câștiguri crypto pentru utilizatori

O echipă de români lansează o rețea de socializare dedicată pasionaților de sport și alimentație sănătoasă. Prin opțiunile pe care le oferă, Fity se află la intersecția domeniilor healthy lifestyle, metaverse și crypto, oferindu-ți suport pentru structurarea unui stil de viață sănătos și, totodată, provocându-te să-ți depășești limitele prin oferirea de recompense sub forma tokenilor Fity.

„Pandemia COVID-19 ne-a schimbat tuturor prioritățile, sănătatea recâștigându-și locul binemeritat în vârful listei. Cu ajutorul Fity, ne dorim ca utilizatorii să aibă grijă de sănătatea lor, încurajând acest obiectiv prin intermediul noilor tehnologii și al conceptelor de gamification și play to earn,” afirmă Călin Perpelea, fondator Fity.

Platforma reunește specialiști în fitness și nutriție, oferă planuri personalizate de antrenament și dietă, calculator nutrițional, antrenamente prin live streaming și acces la o comunitate internațională a celor pasionați de menținerea unui stil de viață sănătos. Platforma este disponibilă utilizatorilor atât în versiune web dar și mobil pentru iOS și Android.

Investiții de 300.000 de euro pentru revoluționarea sportului și a educației în sănătate

Potrivit fondatorului Fity, în 2021 investițiile au totalizat 55.000 euro, bani folosiți pentru dezvoltarea platformei, branding și strategie de marketing. Pentru anul în curs au fost bugetate investiții în valoare de 245.000 euro, fonduri care vor fi direcționate către integrarea tehnologiei blockchain, dezvoltarea tokenului Fity și a colecției de NFT-uri, integrarea cu Fitbit și Garmin dar și dezvoltarea sistemului de streaming în VR.

„Fity își propune să susțină educația în sănătate și să-i recompenseze atât pe creatorii de conținut valoros cat și pe cei care sunt implicați în atingerea obiectivelor lor de nutriție și sport. Credem cu tărie în componenta socială a platformei și în importanța sprijinului unei comunități atunci când îți dorești să te autodepășești. În ultimul an am lucrat zi și noapte la dezvoltarea acestui proiect însă feedback-ul pozitiv pe care l-am primit din partea comunității ne dovedește că am făcut alegerea corectă atunci când am decis să ne implicăm total în dezvoltarea platformei,” adaugă Călin Perpelea.

Colecție de NFT-uri, fitness în metaverse și token pe blockchainul Elrond

În trimestrul doi al anului, fondatorul Fity anunță lansarea unei colecții de 1.000 de NFT-uri pe blockchainul Elrond. Doar posesorii acestora beneficiază de acces pe viață la varianta Platinum a platformei, precum și posibilitatea de a participa la vanzarea de tokeni Fity la pret preferențial, pe care, ulterior pot alege să îi țină la staking pentru o dobândă de 20% pe an sau să îi folosească pentru achiziționarea de articole sportive eco-friendly.

Mai mult decât atât, la începutul anului 2023, Călin Perpelea anunță lansarea unui joc play to earn, dar și integrarea în metaverse a sesiunilor de antrenament.

Din echipa Fity fac parte instructori de fitness, preparatori ai Federației Române de Fotbal, nutriționiști, programatori web și mobile, blockchain developeri și community manageri.

Pentru mai multe detalii despre Fity și serviciile oferite, accesați Fity.fitness. Detaliile cu privire la colecția de NFT-uri și moneda Fity puteți afla accesând canalele media de Telegram sau Twitter.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE