2024-04-26 03:46

Astăzi se deschide Târgul de CRĂCIUN din București!

 |  09:58
Astăzi se deschide Târgul de CRĂCIUN din București!

Se fac ultimele pregătiri pentru aprinderea luminițelor la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Astăzi este marea deschidere, iar vizitatorii vor avea parte de multe surprize.

Cei care vor participa astăzi la aprinderea luminițelor la Târgul de Crăciun din Piața Constituției, din București, vor avea parte de concerte susținute de artiști cunoscuți, un patinoar sau căsuțe de unde pot cumpăra tot felul de produse.

Însă de departe, atracția din acest an este roata panoramică, înaltă de 36 de metri de unde se poate vedea orașul de la înălțime. Deși mai sunt doar câteva ore până la deschidere, câțiva vizitatori au fost nerăbdători, așa că au trecut în inspecție.

"Atracţia Târgului, roata panoramică uriaşă, a fost deja montată, căsuţele pentru meşteri, artizani şi pentru bucătarii de mâncare tradiţională sunt frumos decorate cu crenguţe de brad, iar scena şi patinoarul sunt aproape gata. Căsuţele din turtă dulce, soldăţeii şi renii cu siguranţă îi vor încânta pe copii. Pentru cei mari, iubitori ai fotbalului, vom avea un ecran uriaş pe care vor fi transmise meciurile din Campionatul Mondial, interviuri la vestiare sau scene de culise care nu se văd la televizor", anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook.

Cei care sunt în focurile pregătirilor sunt comercianții. Au venit din toate colțurile țării, descarcă marfa și fiecare încearcă să aibă cea mai frumoasă căsuță. Ei recunosc că au fost nevoiți să mărească prețurile produselor din cauza scumpirilor din ultima perioadă.

Prezenți la târg au fost și cei mai mici, care recunosc că așteaptă nerăbdători întâlnirea cu Moș Crăciun care va avea loc pe 30 noiembrie.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției va fi deschis până pe 26 decembrie.

Evenimentul este deschis publicului de luni până vineri, în intervalul orar 12.00-23.00, iar sâmbăta şi duminica în intervalul 10.00-23.00. Intrarea este liberă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE