2024-05-03 06:32

Are 35 de ani și este noul MANAGER al Teatrului Nottara

 |  15:21
Are 35 de ani și este noul MANAGER al Teatrului Nottara

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că Teatrul Nottara are un nou manager, în persoana regizorului Alexandru Dumitru Mâzgăreanu. Chiar dacă are doar 35 de ani, acesta a regizat peste 30 de piese de teatru şi a câştigat mai multe distincţii interne şi internaţionale.

„De azi, Teatrul Nottara are un nou manager. E vorba despre Alexandru Dumitru Mâzgăreanu, un tânăr regizor din cadrul teatrului, care la doar 35 de ani a regizat peste 30 de piese de teatru şi a câştigat mai multe distincţii interne şi internaţionale. Domnul Mâzgăreanu a luat premiul pentru cel mai bun regizor la Festivalul Internaţional de Teatru Fest(IN) pe Bulevard 2018 şi a fost nominalizat de două ori la premiile UNITER. A regizat piese de teatru aparţinând lui Shakespeare, Molière, Gogol, Caragiale, Mihail Sebastian”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook. 

Edilul a mai spus că a semnat deja dispoziţia de numire temporară. „Având convingerea că tinerii de valoare trebuie susţinuţi şi în speranţa animării cu un suflu nou a unuia dintre cele mai prestigioase teatre bucureştene şi naţionale. Îi doresc succes noului director, iar bucureştenilor le adresez invitaţia de a merge în continuare la teatru!”, a conchis Nicuşor Dan.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE