2021-01-27 05:47

HOROSCOP vineri, 20 noiembrie: Ce obiective reușiți să îndepliniți

 |  00:08
HOROSCOP vineri, 20 noiembrie: Ce obiective reușiți să îndepliniți

Horoscop 20 noiembrie 2020: Ziua de vineri aduce o mare dezamăgire pentru Berbeci, Gemenii se dedică mai mult studiului, Fecioarele își ating obiectivele profesionale, iar Capricornii găsesc curaj pentru a face ceva nou. Citește horoscopul complet al zilei de vineri, 20 noiembrie 2020:

Berbec

Ziua de azi vine cu o dezamăgire profundă. Astfel, întreaga activitate de azi se concentrează în jurul acestei dezamăgiri. Începi să înțelegi că nu trebuie să mai proiectezi așteptări.

Taur

Vrei să ieși puțin din rutină, așa că ziua de azi vine cu dorința de a evada puțin din agitația specifică orașului, Pleci pentru câteva ore în natură și reușești să îți reîncarci bateriile.

Gemeni

Ziua de azi este despre studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că încerci să petreci cât mai mult timp singur, în compania cărților. Ai parte de o zi productivă.

Rac

Vezi cum toate lucrurile care în trecut îți erau cunoscute, încep acum să se schimbe. Simți că nu poți să ții pasul cu aceste schimbări. Încearcă să îți pui ordine în gânduri.

Leu

Începi să ai mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută în toate responsabilitățile pe care le ai de dus la bun sfârșit. Azi realizezi tot ce-ți pui în minte.

Fecioară

Vrei să îți atingi obiectivul pe care îl ai pe plan profesional, iar pentru a face asta este nevoie să muncești mai mult și mai eficient. Nu te lăsa descurajat.

Balanță

Reușești să te cunoști mai bine, iar acest lucru îți permite să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Atsfel, îți îndrepți toate energiile spre atingerea obiectivelor.

Scorpion

Nu reușești să îți faci timp să îi asculți pe cei din jur și ai tendința să reacționezi impulsiv. Încearcă să îți pui ordine în gânduri și acordă mai multă atenție persoanelor importante din viața ta.

Săgetător

Optimismul te caracterizează și reușești să transmiți energie pozitivă tuturor persoanelor cu care interacționezi. Începi să privești lucrurile din jurul tău dintr-o altă perspectivă.

Capricorn

Azi, încerci să lași deoparte toate inhibițiile pe care le ai și reușești să te distrezi așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. În plus, găsești curajul necesar pentru a încerca ceva nou.

Vărsător

Ziua de azi se anunță a fi una benefică pentru toate responsabilitățile care țin de locul de muncă. În plus, reușești să atragi atenția superiorilor, iar acest lucru te aduce mai aproape de obiectivele pe care le ai.

Pești

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de momentele de intimitate. Ești îndrăgostit, iar acest lucru este vizibil. Simți că poți să faci tot ceea ce îți propui.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE