2024-05-03 04:40

HOROSCOP 7 ianuarie 2023: Poate că este timpul să reevaluezi lucrurile

 |  00:16
HOROSCOP 7 ianuarie 2023: Poate că este timpul să reevaluezi lucrurile

HOROSCOP 7 ianuarie 2023: Taurii reevaluează lucrurile, Racii au multă imaginație, Leii sunt idealiști, Fecioarele sunt distractive, Balanțele sunt sensibile, Scorpionii sunt confuzi, Capricornii trebuie să fie recunoscători, Vărsătorii să spună adevărul iar Peștii sunt în ceață.

Berbec

Preocupările spirituale sunt o problemă mai mare pentru tine astăzi. S-ar putea să fi descoperit că ești atras de o gândire fantezică și un mod neortodox de a vedea lumea. Urmărește acest tărâm al gândirii și ai încredere că intuiția ta știe exact unde să te ducă. Tensiunea emoțională poate deveni mare, așa că încearcă să nu adopți atitudinea celorlalți „eu pe primul loc”.

Taur

Poate că este timpul să reevaluezi lucrurile. Aspecte majore ale ființei tale ar putea fi puse sub semnul întrebării și se pare că nu poți găsi răspunsul la motivul pentru care ai pornit pe acest drum. Ai încredere în tine și în capacitatea ta incredibilă de a ajunge la miezul fiecărei chestiuni. Aceasta este doar o fază și ești capabil să treci peste ea.

Gemeni

Există un plus de foc în cuvintele și emoțiile tale astăzi. Sensibilitatea ta este sporită și ar trebui să te gândești să faci muncă de voluntariat. S-ar putea să vorbești despre salvarea lumii, dar vorbirea nu te va duce nicăieri până când nu vei pune ideile în practică. Ia parte la viețile oamenilor care sunt mai puțin norocoși și caută adevărul în problemele pe care le întâlnești.

Rac

Ar putea exista provocări serioase în rutina ta zilnică astăzi. Cum îți poți organiza ziua mai eficient? Fă-ți timp pentru a pune în mișcare un plan. Scrie pe hartie. Poate vrei să te îndrepți spre un alt tărâm, așa că lasă acele emoții să rătăcească libere dar asiguraă-te că te ocupi mai întâi de sarcinile zilnice. Acest lucru îți va oferi mai multă libertate de a profita de explozia de imaginație pe care o ai acum.

Leu

S-ar putea să te simți idealist astăzi. Este în regulă, dar asigură-te că aceste idealuri sunt în contact cu realitatea sau ar putea fi nimic mai mult decât un vis. Simte-te liber să adopți o altă mentalitate, dar asigură-te că poți discerne ce este real și ce nu. Acesta este un timp formativ pentru tine, în care realizezi că modurile convenționale de a face lucrurile nu mai funcționează. 

Fecioară

Visele și fanteziile tale sunt mai reale decât îți dai seama. Zâmbește oamenilor pe lângă care treci și vezi-i cum îți zâmbesc înapoi. Natura ta sensibilă și distractivă este contagioasă. Folosește-o pentru a ajuta la vindecarea rănilor altora. Râsul este remediul care ne vindecă pe toți. Fii conștient de efectul tău extraordinar asupra celorlalți și răspândește frumusețea din interiorul tău.

Balanță

Astăzi ești mai sensibilă decât de obicei. Ești în ton cu emoțiile tale și mai receptiv la visele tale. Realizează importanța prieteniei și arată cuiva că îți pasă inițiind o ieșire sau o cină intimă la tine acasă. Lumile fantastice pot prinde viață. Ai grijă la exagerare.

Scorpion

S-ar putea să treci printr-o perioadă confuză acum. Energia de azi aduce aceste probleme în centrul atenției. Părți din viața ta par să te lovească, indicând că urmează o schimbare drastică în viață. Rezistă impulsului de a juca rolul victimei și lăsă-i pe ceilalți să ia frâiele, pur și simplu pentru că aceștia acționează cu mai multă încredere. Aceasta este viața ta și doar tu știi ce este mai bine pentru tine.

Săgetător

Preocupările spirituale și visele fanteziste apar în plin plan. Poate că ești atras de emoții jucăușe și de evadare. Ține un picior pe pământ în timp ce îți trimiți mintea în nori, dar cu siguranță fă-ți timp pentru a verifica aerul de acolo și a raporta descoperirile tale eului tău conștient. Este posibil să fii mai sensibil față de ceilalți, în timp ce intuiția ta este puternică.

Capricorn

Oferă mulțumirile și atenția pe care o merită cei din jurul tău. Sensibilitatea și conștientizarea sunt puternice. Nu ai chef să suporti superficialitățile. Rămâne cu ceea ce este real. Tensiunea din viața de zi cu zi poate să iasă la iveală, dar dacă ai lucrurile sub control, o vei trece bine.

Vărsător

Comunicarea este afectată astăzi, așa că fii sincer în toate relațiile tale. Fii cât mai direct posibil, deoarece problemele se întorc dacă adevărul este întunecat. Onestitatea este neprețuită și trebuie păstrată în orice moment. Ai puterea de a face o impresie de durată asupra oamenilor. Atenție la accidentele care implică foc sau metal.

Pești

S-ar putea să nu fii sigur ce să gândești astăzi. Confuzia mentală ar putea fi tema zilei pentru tine, dar nu lăsa să te doboare. Realizează că este doar una dintre acele zile în care niciuna dintre piese nu se potrivește bine. Adevărul este că se potrivesc, doar că nu acum. Stai jos și așteaptă ca această fază să treacă. Lucrurile se vor ameliora îndată ce se va ridica ceața și vei putea vedea din nou clar.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE