2024-05-05 23:41

HOROSCOP 5 ianuarie 2023: Este începutul unei noi perioade

 |  23:54
HOROSCOP 5 ianuarie 2023: Este începutul unei noi perioade

HOROSCOP 5 ianuarie 2023: Taurii ies la plimbare, Gemenii își împărtășesc ideile, Racii și Balanțele sunt activi, Fecioarele se feresc de un conflict, Scorpionii ies în lume, Capricornii au nevoie de calm, Vărsătorii se distrează iar Peștii trebuie să facă față unei provocări.

Berbec

Lucrurile se mișcă în felul tău. Pe măsură ce ziua înaintează, vei descoperi că energia se intensifică. Conflictele pot apărea spre seară, dar nu-ți face griji prea mult pentru asta. Poate fi un apel pentru a-ți porni motorul. Vizitează un magazin de antichități și discută cu oamenii din jurul tău. Întâlnirile simple, dar semnificative, se pot dovedi pline de satisfacții.

Taur

Ar trebui să te bucuri de energia intensă de astăzi. Noroiul începe în sfârșit să apară. Prezintă adevărul în fiecare problemă și pregătește-te pentru scheletele din dulap. Conecteazăte cu natura și petrece timp cu animalele. Respiră adânc aerul proaspăt și bucură-te de o plimbare lungă cu un prieten apropiat.

Gemeni

Este începutul unui nou ciclu pentru tine. Împărtășește-ți ideile. Este momentul potrivit să acționezi. Bea multă apă pentru a-ți menține mintea limpede.

Rac

Fă un duș rece ca să pornești ziua energizat. Este bine dacă lenevești puțin dimineața, dar până seara ar trebui să lucrezi la capacitate maximă. Vei fi chemat la acțiune, indiferent dacă vrei sau nu. Observă cât de active sunt visele tale în seara asta și în următoarele două nopți. Mesajele încearcă să ajungă la tine, așa că ascultă-le.

Leu

Ziua poate începe lent pentru tine dar până la sfârșitul zilei vei deveni agitat. Gândurile tale bâzâie ca albinele în jurul capului. O dimineață introspectivă și contemplativă ți-a umplut creierul cu un nou val de gânduri, pe care vei fi dornic să le împărtășești în această seară.

Fecioară

Bucură-te de dimineața calmă pentru că lucrurile vor deveni mai nebunești și mai energice. Emoțiile vor crește, iar oamenii vor fi mai înțelepți decât de obicei. Poate apărea un conflict din care vrei doar să te eliberezi. Realizează că un acord mai pașnic se va realiza dacă te implici. 

Balanță

Vei experimenta o cantitate intensă de energie astăzi. Starea ta de vis va fi mai activă decât de obicei și vei descoperi că oamenii sunt atrași de tine precum moliile de lumină. Păstrează-ți emoțiile înflăcărate în echilibru și nu depăși granițele cu ceilalți. Oamenii au limite și este important să le respecți, atât pe ale lor, cât și pe ale tale. 

Scorpion

E timpul să te ridici și să te miști. Ai idei extraordinare și viziune pentru viitor. AI toate informațiile de care ai nevoie. Acum tot ce trebuie să faci este să acționezi. Ieși în lume pentru că îți va face mult bine. Obține o perspectivă mai bună asupra lucrurilor și bucură-te de timp într-un mediu nou.

Săgetător

Prima parte a zilei s-ar putea să te găsească lent și indecis dar mai târziu vei fi gata de plecare. Este începutul unei noi perioade în care ar trebui să-ți pui ideile în mișcare. Acțiunea este cheia. Gândește-te înainte de a vorbi și fii prudent când discuți despre alți oameni. Asigură-te că vorbele tale nu se transformă în bârfe.

Capricorn

Energiile de astăzi vor deveni din ce în ce mai intense pe măsură ce ziua trece. Dimineața, s-ar putea să fii într-o stare de vis dar vei dori să acționezi până la căderea nopții. Ia ceea ce ai învățat din starea ta sensibilă, meditativă și împărtășește-le cu ceilalți. Folosește-ți calmul interior pentru a aduce stabilitate în situațiile stresante. Asigură-te că lucrurile nu scapă de sub control în seara asta.

Vărsător

În ultimele câteva săptămâni ai fost încetinit în planurile tale. S-ar putea ca deciziile să fi fost greu de luat. Există o schimbare majoră de energie în seara asta care va readuce lucrurile în acțiune. Încă o dată vei fi în centrul scenei. Fii tu însuți și zâmbește. Știi să te distrezi. 

Pești

Dimineața s-ar putea să te găsească stând ca un băț în noroi. Oamenii s-ar putea să vie nemulțumiți că nu te implici, dar spune-le să aibă răbdare. Vei fi nerăbdător să pleci până la căderea nopții. Catalizatorul poate proveni dintr-o sursă externă. Fii atent la o provocare. Cineva s-ar putea să te zdrăngănească, așa că ai răbdare și nu o lua personal.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE