2024-04-26 19:11

HOROSCOP 4 MAI 2021: O energie pozitivă, ești pus pe fapte mari

 |  00:00
HOROSCOP 4 MAI 2021: O energie pozitivă, ești pus pe fapte mari

HOROSCOP 4 MAI 2021: Balanțele trebuie să evite însă discuțiile importante de la birou pentru momentele în care vor fi mai relaxate. Săgetătorul este și el pus pe fapte mari, după o perioadă în care și-a făcut planuri și a analizat lucrurile. Nici Vărsătorii nu se lasă mai prejos și încep în forță încă de dimineață. Pe de altă parte, Leii și Taurii au nevoie de timp pentru a întreprinde activități personale, dragi sufletelor lor. Descoperă ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 4 mai, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astăzi ai o energie pozitivă. Probabil ți-au prins bine ultimele zile în care ai avut șansa să te odihnești, să uiți de griji și să fii alături de cei dragi. În cazul în care ai revenit la treburile de birou, ești pregătit să investești întreaga forță în proiectele pe care le-ai amânat. Nu te avânta prea tare însă să iei decizii pripite. Analizează cu atenție lucrurile înainte.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taur se confruntă cu o misiune grea. Ei trebuie să găsească echilibrul perfect între a obține ce-și doresc și a nu îi deranja pe cei din jur în cadrul acestui proces. Concentrează-te pe lucrurile bune și frumoase din viața ta. Dacă ești într-o perioadă inspirațională, folosește-te de acest moment pentru a ajunge acolo unde visezi. În cazul în care te vei confrunta cu oameni care vor să îți pună bețe în roate, fă tot posibilul să îi ignori.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii trebuie să se concentreze pe relaxare. Dacă simți că viața ta capătă o notă monotonă, încearcă să inițiezi mici activități care să te anime. Propune-le celor dragi o prelungire a vacanței sau invită-i la o plimbare în aer liber. În cea de-a doua parte a zile există posibilitatea să primești o veste proastă. Nu te lăsa influențată de aceasta și concentrează-te asupra plăcerilor tale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 4 mai 2021 prevestește că nativii din zodia Racului au șanse să fie remarcați la birou. Dacă în ultima vreme nu ai avut parte de foarte multă apreciere din partea șefului, s-ar putea ca zilele acestea schimbările favorabile să se apropie cu pași repezi. Este posibil ca mai pe seară să primești o invitație la un eveniment notabil.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii vor primi foarte multe aprobări de la cei din jur, conform Astrology-zodiac-signs.com. Este nevoie doar de puțină concentrare pentru ca nativii din această zodie să își materializeze promisiunile față de cei din jur. Altfel, aceștia riscă să își piardă credibilitatea. Nu-ți face griji dacă te simți copleșit de îndatoririle asumate. După ce vei duce la bun sfârșit promisiunile, te vei bucura că ai reușit să te faci remarcat. Vei avea ocazia să sărbătorești această zi fructuoasă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ești o fire cumpătată în general, mai ales cu finanțele tale. Așa că la începutul acestei săptămâni te poți răsplăti cu o mică sesiune de cumpărături. Nu uita însă să fii moderată. Ca să te organizezi mai ușor fă-ți o listă cu ceea ce ai nevoie înainte de a da startul cumpărăturilor. În felul acesta nu vei risca să îți consumi toate economiile. Este recomandabil ca pe cât posibil să eviți persoanele cu energie negativă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Vei fi umărul pe care cei aflați în fața unei dificultăți vor putea plânge. Fii atent însă la vorbele tale, pentru că oamenii își pun toată încredere în tine. Ai răbdare cu fiecare persoană care se agață de tine cu speranță. Amână pentru altă dată discuțiile delicate. În felul acesta te vei proteja pe tine însuți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai parte de noroc pe mai multe planuri. Partenerul tău îți este alături necondiționat. În plus vei fi în sfârșit răsplătită pentru munca depusă. Ar putea fi vorba despre o mărire de salariu, sau de o promovare. După o perioadă în care ai experimentat greutăți, îți vei lua revanșa. Ai răbdare și fii înțelegătoare cu oamenii care întârzie să-și facă treaba și te țin pe loc.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Lucrurile încep în sfârșit să se miște în direcția dorită. În ultima vreme ți-ai făcut tot felul de planuri, iar acum a sosit timpul să treci la fapte. Nu asculta de gurile rele. Chiar dacă vei întâmpina greutăți, învață să te bucuri de clipa prezentului, așa cum este ea. Până la urmă vei ajunge acolo unde ți-ai propus. Nu te descuraja dacă nu găsești soluții imediate pentru problemele tale, pentru că în cele din urmă vei rezolva tot ceea ce ți-ai propus.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Încearcă să renunți la atitudinea ta ursuză și arată-le oamenilor cum ești de fapt. Nu te teme să-i lași pe cei din jur să te cunoască. Cu siguranță aceștia vor avea ce calități să aprecieze la tine. Te vei face remarcată mai ales datorită umorului tău. Spune exact ceea ce gândești fără teama de a fi judecată, te sfătuiește horoscopul zilei de 4 mai 2021.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Dimineața ta începe mult mai devreme decât de obicei. Vacanța ți-a priit și acum ai chef să te ocupi de o mulțime de lucruri. Îți stabilești o serie de întâlniri. La sfârșitul zilei te vei bucura de o cină romantică alături de partenerul tău.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu uita că nu ești singur. Dacă nu poți duce la bun sfârșit anumite sarcini, cere ajutorul. Nu ai nimic de câștigat dacă te aglomerezi. Este mult mai important să ai grijă de sănătatea ta fizică și psihică. Ia-ți puțin timp pentru tine, oricât ai nevoie. Nu te grăbi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE