2024-05-18 10:34

HOROSCOP 24 decembrie 2022: E timpul să te relaxezi

 |  23:41
HOROSCOP 24 decembrie 2022: E timpul să te relaxezi

HOROSCOP 24 decembrie 2022: Berbecii au progresat spiritual, Gemenii se relaxează, Leii se dedică familiei, Fecioarele sunt creative, Balanțele sunt entuziasmate, Scorpionii sunt contemplativi, Săgetătorii vor să se aventureze, Capricornii acordă atenție partenerului, Vărsătorii sunt energici iar Peștii sunt empatici.

Berbec

Ai fost mai grijuliu în ultima vreme și mai sincer cu tine însuți. Acest lucru se datorează introspecției. Chiar îți poți schimba viața. Ai nevoie de timp și angajament. Ai făcut progrese mari în dezvoltarea ta spirituală. Continuă pe această cale și ține ochii pe obiectivele tale dar nu uitt să te bucuri de călătorie.

Taur

Te simți încrezător și mai confortabil cu tine însuți. Încearcă să ridici privirea de la munca ta suficient de mult pentru a socializa cu prietenii și cu cei dragi. Ai fost atât de concentrat pe muncă, încât relațiile tale au avut de suferit. Petrece timp cu cei de care îți pasă..

Gemeni

E timpul să te relaxezi. Aspectele planetare aduc un nou ciclu de toleranță și înțelegere a modului tău de a fi. Fă pași mici și fii bun și blând cu prietenii și colegii tăi. Nu vor accepta o transformare rapidă, dar nu îi va deranja schimbările treptate. Ascultă mai mult și vorbește mai puțin. Acest lucru poate face o mare diferență într-o relație.

Rac

Îți amintești toate acele rezoluții pe care le-ai luat în trecut? Este timpul să te implici din nou în ele. Toate semnele indică faptul că trebuie să ai mai multă grijă de tine. Ai fost atât de ocupat cu munca încât exercițiile fizice au început să pară un lux pe care nu ți-l poți permite. De fapt, sportul și alimentația sănătoasă sunt lucruri pe care nu poți să le ignori. Arzi lumânarea la ambele capete. Oprește-te înainte de a te epuiza complet!

Leu

Acesta este un moment de bun augur pentru tine. Îți oferă energia și entuziasmul pentru a face schimbările necesare în viața ta. E multă treabă de făcut, dar ești pregătit! În primul rând, concentrează-te pe relațiile tale. Celor dragi nu le pasă de succesele tale profesionale. Ei vor, și poate au nevoie, să petreacă mai mult timp cu tine. Fă tot ce poți pentru a-ți aduce viața în echilibru.

Fecioară

Ai o creativitate extraordinară. Acest ciclu creativ va dura și luna următoare. Nu-l lăsa să treacă fără a profita de el. Folosește-ți cealaltă parte a creierului pentru o schimbare. Ocupă-te de schițe, pictură sau scrie o nuvelă. Simplul act de creație deblochează mintea.

Balanță

Fii entuziasmat pentru că aceasta va fi o zi grozavă! Totul va merge în felul tău. Va părea că pur și simplu nu poți pierde. La locul de muncă, membrii echipei te consideră lider. Acasă, familia își exprimă recunoștința și afecțiunea. S-ar putea să fii tentat să-ți încerci norocul la cazinou, dar nu fi impulsiv. Ești deja un câștigător. 

Scorpion

Aceasta este o zi bună pentru contemplare liniștită. Poate că ți-ai făcut griji pentru finanțe în ultima vreme, dar nu mai este nevoie să te îngrijorezi. Toate semnele indică faptul că veniturile tale vor crește. Ai muncit din greu și ar trebui să culegi câteva recompense. Aspectele de astăzi sugerează că vei face asta. Bucură-te de liniște.

Săgetător

Cu siguranță, te vei bucura de această zi! Este plină de posibilități și oportunități. Poate începe în mod obișnuit, dar ține ochii și urechile deschise pentru indicii de schimbare. Noua ta aventură poate apărea într-un mod banal. S-ar putea să întâlnești pe cineva la coadă la magazin care devine partener de afaceri. Sau poate vei întâlni un posibil iubit la bancomat. Aventura este peste tot. Ai încredere că o vei găsi!

Capricorn

Concentrează-te pe dragoste! Nu are sens să aștepți ca partenerul tău să facă lucruri. Depinde de tine. De ce să nu rezervi un weekend romantic? Va face minuni pentru relația ta și va adăuga scânteie doar anticipând distracția pe care o veți avea. Angajamentul tău ar trebui să însemne mai mult decât independența ta.

Vărsător

Salută ziua plin de energie! Încrederea ta este la cote maxime datorită evenimentelor recente. Ai toate motivele să fii mândru de ceea ce ai realizat, mai ales la locul de muncă. Dar și dragostea ar putea beneficia de același nivel de angajament. De ce să nu fii proactiv? Organizează o seară romantică pentru tine și partenerul tău. Ce diferență pot face câteva ore în relația ta!

Pești

Ai un instinct umanitar puternic. Te gândești la semenii tăi mai mult. Acest lucru, combinat cu intuiția și empatia ta, te fac să fii potrivit pentru profesiile de vindecare. Dacă te-ai simțit puțin nemulțumit la locul de muncă în ultima vreme, este posibil să fii într-un loc nepotrivit. Ia în considerare formarea ca consilier sau terapeut. Ai fi bun la asta și ai ajuta o mulți oameni.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE