2024-04-27 00:44

HOROSCOP 23 februarie 2023: Exersează răbdarea și evită conflictele!

 |  23:40
HOROSCOP 23 februarie 2023: Exersează răbdarea și evită conflictele!

HOROSCOP 23 februarie 2023: Berbecilor nu le place aspectul lor fizic, Taurii și Peștii sunt geloși, Gemenii și Săgetătorii sunt creativi, Racii vor să se izoleze, Leii sunt emoționali, Fecioarele obsesive, Balanțele impulsive, Scorpionii au nevoie de fermitate, Capricornii sunt criticați, iar Vărsătorii sunt dați la o parte.

HOROSCOP 23 februarie 2023 Berbec

S-ar putea să te simți nesigur în privința aspectului tău. Acesta poate fi un cerc vicios. Rezultatul este aproape întotdeauna negativ așa că mai bine găsește modalități să te accepți așa cum ești. Fie că este vorba despre greutate, vârstă sau orice altceva, dacă nu te poți împăca cu tine, vei găsi mereu ceva în neregulă, indiferent de câte schimbări ai face.

HOROSCOP 23 februarie 2023 Taur

Ești gelos dar trebuie să înțelegi unde și de ce te simți nesigur. Dacă ești gelos pe un partener, ce se întâmplă în relație? Este încrederea o problemă? Dacă acest sentiment apare la locul de muncă este pentru că nu simți recunoaștere pentru ceea ce faci? Examinează cauza geloziei. Este aproape întotdeauna un simptom al unei probleme mai profunde.

HOROSCOP 23 februarie 2023 Gemeni

Artele și meșteșugurile sunt în atenția ta. Chiar dacă înclini spre sport probabil că mai potrivită este o activitate artistică. Procesul de creație este minunat. Explorează-ți talentul. 

HOROSCOP 23 februarie 2023 Rac

Să te înțelegi cu ceilalți se poate dovedi o provocare. Vrei să te izolezi de lume pentru că te simți enervat și nerăbdător. Dacă poți, retrage-te, dacă nu, încearcă să fii mai liniștit. Exersează răbdarea și evită conflictele.

HOROSCOP 23 februarie 2023 Leu

Nu fi surprins dacă ești mai sensibil astăzi. Te simți copleșit de sentimente așa că plângi dacă ai nevoie deoarece așa te poți elibera. Dar nu te lăsa prea mult pradă acestei stări. Ai grijă de tine acum. Mâine va fi mai bine. 

HOROSCOP 23 februarie 2023 Fecioară

Fanatismul sau gândirea obsesivă îți domină ziua. Ești preocupat de sporirea veniturilor, putere, succes și chiar dragoste. Însă există o linie fină între ambiție și obsesie. Dacă descoperi că nu te gândești la nimic altceva decât la un singur lucru, poate este timpul să vorbești cu cineva despre asta. 

HOROSCOP 23 februarie 2023 Balanță

Nu acționa impulsiv astăzi. Este ușor să confunzi acest lucru cu spontaneitatea. Gândește-te bine înainte de a sări! Citește bine contractele, mai ales paragrafele cu litere mici. În relații, ai grijă să nu acorzi încredere prea repede. 

HOROSCOP 23 februarie 2023 Scorpion

Este timpul să fii mai ferm într-o problemă? Dacă ai încercat să o rezolvi înainte, fără rezultat, acum este timpul să-ți schimbi atitudinea. Dar ferm nu înseamnă distructiv. Vei avea succes dacă ești doar mai insistent. Totuși, fii atent. Pune-ți ideile în practică după ce le-ai discutat înainte cu un prieten de încredere. 

HOROSCOP 23 februarie 2023 Săgetător

Fii creativ pentru a-ți debloca fluxul emoțional. Creativitatea este importantă, aproape la fel ca și comunicarea. Emoțiile tale se leagă de aceste două aspecte și ies constant la suprafață. Dacă unul este blocat, eliberează-l concentrându-te pe celălalt. Exprimă-te prin creativitate și ia în considerare să vorbești cu cineva apropiat.

HOROSCOP 23 februarie 2023 Capricorn

Poate că trebuie să faci față dezaprobării cuiva astăzi. Acest lucru va veni probabil de la un șef sau un părinte. Deși este important să asculți această persoană, dacă ceea ce spune implică munca, viața personală sau modul în care alegi să trăiești, nu este treaba nimănui, doar a ta. Indiferent cum faci lucrurile, cineva nu va fi de acord.

HOROSCOP 23 februarie 2023 Vărsător

Timpul este important pentru toată lumea, dar asigură-te că recunoști când ești izolat. Dacă realizezi că ești singur pentru că eviți ceva, ai putea lua în considerare alternativele. Lucrurile se vor încurca doar în aceste condiții. Înfruntă orice te supără, astfel încât să poți începe să rezolvi lucrurile.

HOROSCOP 23 februarie 2023 Pești

Ai grijă la monstrul cu ochi verzi! Majoritatea situațiilor care provoacă gelozie se nasc din nesiguranță. Dacă nu ești bine la locul de muncă, în relațiile de familie ori te simți amenințat de cineva, este bine să cercetezi cauza. Ce îți provoacă insecuritate? Găsește răspunsurile. 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE