2024-05-03 08:29

HOROSCOP 22 noiembrie 2022: Fii mai aventuros!

 |  23:57
HOROSCOP 22 noiembrie 2022: Fii mai aventuros!

HOROSCOP 22 noiembrie 2022: Berbecii caută pacea în viața lor, Taurii au rezolvat unele probleme personale, Gemenii se liniștesc, Racii iau o pauză, Fecioarele ies din zona de confort, Balanțele ajung la concluzii, Scorpionii trebuie să aibă răbdare, Săgetătorii au nevoie de aventură, Capricornii sunt împrăștiați.

Berbec

În curând vei fi într-o nouă „poveste”. Va trebui să faci bilanțul a ceea ce ați învățat în săptămânile precedente. Cine ești are legătură cu pacea din viața ta și dacă ai reușit sau nu să rezolvi unele conflicte. Ți-ai învățat bine lecțiile? Fără îndoială, ai un dar pentru a calma situația tensionată

Taur

Ai făcut curățenia pe care ți-au cerut configurațiile planetare să o faci în ultimele săptămâni? Dacă da, astăzi ar trebui să începi să te simți mai puțin împovărat de convențiile din viața ta. Fără îndoială că ai rezolvat unele dintre problemele din relațiile tale. 

Gemeni

Agitația socială din ultimele trei săptămâni se apropie de sfârșit. Energia cerească te va ajuta să înveți câteva lecții și să te pregătești pentru următorul ciclu. Ar fi grozav dacă ai avea ceva succes și onoruri pentru că asta te-ar ajuta să faci față săptămânilor următoare. Va fi un timp de meditație și de a te simți deconectat de lume.

Rac

Este sfârșitul primei etape de socializare. Ești mulțumit de oamenii pe care i-ai întâlnit? De obicei, poți profita la maximum de aceste întâlniri, dar te-au dezamăgit cunoștințele politice? Te-au condus în direcții pe care nu ai vrut să mergi? Profită de această pauză pentru a-ți trage respirația și a-ți da seama unde ești astăzi și unde vrei să fii mâine.

Leu

Acesta este sfârșitul călătoriei în care ai fost în ultimele săptămâni. Fără îndoială ai câteva obiective interesante. Indiferent dacă ai fost într-o călătorie interioară sau exterioară, energia cosmică te va aduce într-un port sigur. Desfă bagajele cu grijă, deoarece sunt pline de comori și suveniruri. Vei dori să le pui prin casă ca amintiri fericite.

Fecioară 

După evenimentele din ultimele săptămâni, mai vrei să continui să te comporți la fel? Aceasta este întotdeauna o întrebare bună de pus într-o atmosferă cerească precum cea de astăzi. În general, oamenii simt că au șansa de a ieși din vechile sisteme și relații. Dar oamenii ezită întotdeauna să facă acest lucru din cauza fricii de viitor. Fă următorii pași!

Balanță

Ai ocazia să analizezi evenimentele din ultimele trei săptămâni. Vei trage multe concluzii importante despre viața ta amoroasă. Poți concluziona că lucrurile au evoluat puțin sau deloc. Acest lucru este descurajator, dar nu avea prea multă încredere în aparențe. Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par.

Scorpion

Dacă simți că nu progresezi suficient în direcția obiectivelor tale, folosește această zi pentru a-ți corecta scopul. Ești dezamăgit de viața ta amoroasă? S-ar putea să-i fi dedicat multă energie în ultima vreme, fără a vedea prea multe rezultate. Așteaptă încă câteva zile înainte de a lua orice decizie drastică cu privire la viitor.

Săgetător

Te simți oarecum enervat? Acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece ziua te inspiră să arunci o privire lungă și serioasă la ceea ce se întâmplă cu viața ta. Este ca și cum ți-ai da seama dintr-o dată că deciziile pe care le iei pot avea un impact care se extinde în depărtare. Dar nu lăsa asta să te împiedice să te angajezi într-o acțiune. Fii aventuros!

Capricorn

Ești împrăștiat? Este posibil să-ți pui o mulțime de întrebări. Ești suficient de puternic pentru a-ți asuma îndatoririle familiale? Ești atrăgător? Esti important? Desigur, toate aceste întrebări pur și simplu îți distrag atenția de la anxietatea ta. Nu-ți face griji. Următoarele săptămâni vor fi mai puțin stresante.

Vărsător

Poate ești obosit. Ai fost mult mai activ decât de obicei în ultimele săptămâni. Ațâââi comunicat cu oameni noi, ai avut experiențe noi, ai participat la întâlniri virtuale și poate chiar ai făcut călătorii scurte. Pe termen lung, vreunul dintre ele îți va atinge obiectivele? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspunzi.

Pești

Ești obosit? Nu este de mirare. Ești atât de nerăbdător să fii de folos încât te-ai epuizat. După cum probabil ai observat, lumea este atât de apatică acum, încât fiecare mișcare necesită un efort enorm din partea ta. De ce să nu te relaxezi și să te odihnești astăzi? Ar fi cel mai înțelept și mai rezonabil lucru de făcut. 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE