2024-05-18 09:38

HOROSCOP 22 decembrie 2022: Tensiunea poate crește astăzi

 |  23:43
HOROSCOP 22 decembrie 2022: Tensiunea poate crește astăzi

HOROSCOP 22 decembrie 2022: Berbecii abordează rațional o problemă, Taurilor le merge bine Racii au nevoie să se mențină în realitate, Fecioarele sunt intuitive, Scorpionii sunt sensibili, Săgetătorilor le trebuie răbdare, Capricornii au o zi excelentă, Vărsătorii îi ajută pe cei din jur iar Peștii discută cu un vechi prieten.

Berbec

Astăzi trebuie să-ți schimbi abordarea. Evaluează cu atenție o situație înainte de a continua. Poate că cineva încearcă să te enerveze. Dar lupta frontală nu este cea mai bună abordare. Încearcă să gândești rațional. S-ar putea să descoperi că există piese din puzzle despre care nu știai.

Taur

Lucrurile ar trebui să meargă bine pentru tine astăzi. Există un plus de liniște în aer care te va ajuta să-ți calmezi nervii. Nu este nevoie să complici lucrurile mai mult decât este necesar. Răspunsurile sunt de fapt destul de simple. Tot ceea ce îți dorești este probabil la îndemâna ta. Nu trebuie să mergi departe pentru a găsi ceea ce cauți.

Gemeni

Se pare că focul tău s-a stins. Însă acest lucru este doar temporar și flacăra ta interioară va fi reaprinsă în curând. Deocamdată, s-ar putea să vrei să te relaxezi. Folosește acest lucru ca pe o oportunitate de a reflecta și de a te conecta la natura ta interioară. Lasă pe altcineva să preia conducerea.

Rac

Tensiunea poate crește astăzi, pe măsură ce lucrurile ajung la un punct culminant. S-ar putea să pară că toată lumea vrea să te prindă pe picior greșit dar, mai mult ca sigur, această paranoia este o născocire a imaginației tale. Nu te lăsa prins în scenarii nebunești care nu au nicio bază în realitate. Oamenii pot acționa irațional, așa că nu fi surprins dacă logica nu funcționează.

Leu

Mai mult ca sigur vei fi prins într-o dramă emoțională extrem de intensă dacă nu ești atent. Încearcă să rămâni calm și liniștit. Găsește un loc liniștit, solitar, unde să te relaxezi. Energia ta este acolo, dar poate fi mai rezervată și mai subtilă. Fă pace cu oamenii din jurul tău.

Fecioară

Vei găsi putere în rezervele tale interioare. Nu ezita să lași gândurile tale cele mai profunde să strălucească. Vei descoperi că există o energie în aer care menține emoțiile oamenilor la nivel ridicat. Urmează-ți intuiția. Gândirea rațională este supraevaluată.

Balanță

Spiritul tău războinic ar prefera să stea acasă pe canapea decât să lupte. Este în regulă. S-ar putea să ai nevoie pur și simplu de o pauză din dorința ta de a domina lumea. Amintește-ți că un lider bun își face timp să se așeze și să reflecteze la evenimentele recente pentru a face planuri mai bune pentru viitor.

Scorpion

Sensibilitatea ta este puternică astăzi. Vei descoperi că percepția ta asupra situațiilor este bunăl. Pentru a avea succes, nu va trebui să forțezi pe nimeni să facă ceea ce vrei. Vei realiza mai mult dacă acționezi blând.

Săgetător

S-ar putea să te simți puțin confuz astăzi. Nu vă descuraja. Profită de ocazie pentru a te relaxa și a-ți reîncărca bateriile. Cea mai valoroasă lecție de învățat este răbdarea. Amintește-ți asta pe tot parcursul zilei.

Capricorn

Astăzi este o zi excelentă pentru tine. Natura ta încântătoare este activă. Ai capacitatea unică de a fi agresiv în a obține ceea ce vrei, fără a perturba fluxul de energie din jurul tău. 

Vărsător

Probabil că lumea nu se va învârti în jurul tău astăzi, așa că obișnuiește-te cu asta. Chiar dacă nu este ceea ce vrei să o auzi, probabil că ai nevoie să ți se repete. Folosește-ți pasiunea incredibilă pentru a-i ajuta pe alții. Gândește-te mai puțin la tine și mai mult la oamenii din jurul tău, în special la familia ta. Stai aproape de casa.

Pești

Inițiază o conversație profundă cu cineva cu care ai pierdut legătura. S-ar putea ca o supărare mare să trecă  și să vă împăcați. Însă va trebui să faci primul pas. Există o cantitate mare de energie sinceră și iubitoare în aer care te va ajuta să adopți o abordare sensibilă și tandră. 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE