2024-05-03 18:15

HOROSCOP 20 ianuarie 2023: Cui poți cere ajutor astăzi

 |  23:32
HOROSCOP 20 ianuarie 2023: Cui poți cere ajutor astăzi

HOROSCOP 20 ianuarie 2023: Berbecii sunt preocupați de bani, Taurilor le lipsește intuiția, Gemenii sunt buni ascultători, Fecioarele încearcă să descifreze unele concepte spirituale, Balanțele sunt gânditoare, Săgetătorii se îngrijorează pentru sănătatea unui prieten, Vărsătorii trebuie să repare prin casă, iar Peștii nu înțeleg ce le spune un coleg.

Berbec

Chestiunile legate de bani au nevoie de atenția ta astăzi și probabil că nu te afli în spațiul potrivit pentru te gândi la ele. Mintea ta este la lucruri diferite, probabil la proiectele tale. Cu toate acestea, dacă nu încerci măcar, îți vei face griji toată ziua. Dă tot ce poți și cere ajutor dacă trebuie. Odată ce ai grijă de asta, vei avea restul zilei să te distrezi.

Taur

Ai tendința de a fi un maestru psiholog. Nu trebuie să cunoști bine oamenii pentru a-ți da seama cum  sunt. Dar astăzi această abilitate ar putea lipsi. Nu le intuiești gândurile și sentimentele. Nu-ți face griji. Îți vor reveni aceste abilități.

Gemeni

De obicei ești deschis și îți place să vorbești cu ceilalți. Cu toate acestea, astăzi s-ar putea să te simți mult mai reticent decât de obicei, mai înclinat să asculți decât să vorbești. Poate că nu pare să existe un motiv real pentru asta. Nu este ca și cum ai fi deprimat sau îngrijorat. Nu-ți face griji. Privește asta ca pe o oportunitate de a auzi ce au de spus alții. Mâine vei fi tu însuți.

Rac

Astăzi s-ar putea să te întrebi de ce este supărat un prieten. Această persoană poate părea deprimată și îngrijorată, dar nu este înclinată să-ți împărtășească grijile. Toate semnele sunt că aeste vorba despre probleme de bani. Spune-i prietenului tău că ești acolo dacă are nevoie, apoi concentrează-te asupra propriilor preocupări. Prietenul tău îți va  spune la momentul potrivit.

Leu

S-ar putea să fii în centrul atenției deși preferi să stai singur. Poate că o premoniție pe care ai exprimat-o cândva s-a împlinit și alții vor să discute despre ea. Poate ți se va cere să repeți o poveste pe care ai spus-o odată. Prietenii tăi probabil vor dori să-i distrezi. Dacă nu aveți chef de conversație, cel mai bine este să eviți întâlnirile sociale.

Fecioară

Conceptele spirituale sau metafizice despre care auzi astăzi pot părea confuze și deranjante. S-ar putea să încerci să le înțelegi singur, dar nu este ziua potrivită. Probabil că te vei încurca mai mult. Acum e o zi bună pentru a aduna informații, nu pentru a decide dacă accepți sau nu. Mâine mintea ta va fi mai clară și mai logică.

Balanță

S-ar putea să fii constant implicat în gânduri profunde și intense. Probabil că nu există o problemă anume care să te preocupe, dar este posibil să descoperi că o serie de fragmente diferite de informații îți captează atenția și îți pun mintea în mișcare. Scrie-ți gândurile. Se pot dovedi utile mai târziu.

Scorpion

Este posibil ca un prieten sau iubit să nu comunice cu tine așa cum ar trebui. Ceva îl deranjează și nu vrea să discute despre asta. Chiar dacă întrebi, este posibil ca răspunsurile să fie evazive. Iar insistența ta nu va fi apreciată. Poate că cel mai bine este să-ți lași prietenul în pace să rezolve problema. 

Săgetător

Sănătatea unui prieten sau a unui membru al familiei care locuiește departe poate fi puțin îngrijorătoare. Lipsa contactului cu această persoană nu ajută lucrurile. Dacă mai poți întreba pe altcineva, fă-o. În caz contrar, ia inițiativa și sună-l.

Capricorn

Ești foarte intuitiv astăzi. S-ar putea să înțelegi gândurile, sentimentele, nevoile și dorințele străinilor care trec pe lângă tine. Dacă îndrepți această abilitate către cei din jur, probabil că vei putea să înțelegi mai mult. Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine.

Vărsător

Unele probleme cu structura casei tale pot necesita atenție. Poate că instalațiile sanitare sau cablurile electrice nu funcționează la eficiență maximă. Probabil că nu este o idee bună să încerci să remediezi singur acest lucru, dar este posibil să nu găsești un meseriaș astăzi.

Pești

Un coleg de muncă te-ar putea suna dar probabil că nu vei reuși să-ți dai seama ce încearcă să-ți spună. Mintea colegului tău este puțin încurcată acum și s-ar putea să nu poată explica foarte bine situația. Fii răbdător. Simpatia și înțelegerea sunt probabil ceea ce trebuie. 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE