2024-05-18 10:07

HOROSCOP 20 decembrie 2022: Atmosfera poate părea puțin apăsătoare

 |  23:19
HOROSCOP 20 decembrie 2022: Atmosfera poate părea puțin apăsătoare

HOROSCOP 20 decembrie 2022: Berbecii își pun întrebări existențiale. Taurii au probleme în familie, Racii trebuie să-și schimbe convingerile, Leii vor libertate, Balanțele sunt copleșite de emoții, Scorpionii sunt seducători, Săgetătorii și Peștii trebuie să se elibereze de trecut, Capricornii iau decizii pentru viitorul familiei lor. iar Vărsătorii au nevoie de putere de convingere.

Berbec

S-ar putea să-ți pui întrebări despre viața ta. Ce se întâmplă în plan personal? Oamenii se ridică la standardele tale sau ești mereu nemulțumit? Poate că este timpul să iei niște decizii importante. Ce vrei cu adevărat de la viață? S-ar putea să găsiți câteva dintre răspunsuri astăzi.

Taur

Nimic nu este simplu în familia ta. Dacă ai uitat asta, nu-ți face griji. Astăzi îți vei aminti. Este posibil să fii nevoit să faci față unora dintre problemele tale persistente cu anumiți membri ai familiei. Va trebui să depui eforturi pentru a găsi soluții la conflictele care durează de ceva vreme.

Gemeni

Îți place să dai oamenilor sfaturi și să-i ajuți să-și găsească direcția în viața lor, uneori când nici măcar nu au cerut. Dar acum e rândul tău să te simți puțin pierdut. Poate că trebuie să scapi de toate pentru a obține o perspectivă asupra vieții tale. Ce zici să faci o excursie în străinătate? Este o zi bună pentru a-ți face planuri de vacanță.

Rac

S-ar putea să-ți pui integritatea la microscop astăzi. Cu toții avem convingeri profunde pe care nu am renunța niciodată. Dar societatea ne presează și nu este întotdeauna ușor să trăim în perfectă armonie cu idealurile noastre. Întrebarea pe care să ți-o pui astăzi - cât de dispus ești să-ți schimbi convingerile pentru a trăi în societate? Ai curajul să ți le susții?

Leu

Libertatea ta este cea mai importantă. De multe ori îți este foarte greu să te implici, fie personal sau profesional. Cu toate acestea, astăzi poate trebuie să te gândești la asta. S-ar putea ca dorința ta de libertate să fie doar o evadare? Poate că trebuie să reflectezi la această întrebare. 

Fecioară

Anumite persoane foarte înguste la minte s-ar putea să te deranjeze. Ești o persoană deschisă, tolerantă. Iei oamenii și situațiile așa cum vin. Astăzi s-ar putea să te trezești în mijlocul negocierilor între două persoane cu opinii opuse. Ajută-i să-și spună punctul de vedere. 

Balanță

Vei putea explora puterea emoțiilor tale. Nu încerca să lupți cu ceea ce numești „suprasensibilitatea ta”. O forță din copilărie te va pătrunde și te va ajuta să afli care sunt nevoile tale reale. Nu ar trebui să te gândești să stai departe de oamenii care te influențează prea mult? Gândește-te la asta.

Scorpion

Te simți în siguranță în căldura și profunzimea emoțiilor tale. Vei avea ocazia să te energizezi și să te regenerezi din interior spre exterior. Aprofundează-ți relațiile cu oamenii pe care îi iubești. Puterile tale de seducție îi vor hipnotiza.

Săgetător

Atmosfera poate părea puțin apăsătoare astăzi. Îți place să fii liber să faci ceea ce vrei și s-ar putea să te deranjeze faptul că oamenii din jurul tău nu fac ce vrei tu. Ei par preocupați de propriile dorințe. Acest lucru ar putea scoate la iveală niște răni vechi care nu s-au vindecat complet.

Capricorn

Nu va fi neapărat o zi proastă, dar s-ar putea să te întrebi despre anumite aspecte ale vieții tale de familie. Nu te amăgi. Ar trebui să te gândești bine ce dorești pentru familia ta în următorii ani și cum vrei să obții.

Vărsător

Sunt zile când ar trebui să iei totul cu scepticism. S-ar putea să realizezi cât de important este să câștigi aprecierea și respectul unei anumite persoane. S-ar putea să fie nevoie să faci ceva care să-ți stârnească emoțiile.

Pești

Nici nu ar trebui să încerci să găsești o explicație rezonabilă pentru ceea ce se întâmplă în jurul tău. Lasă-te purtat de valurile emoțiilor din trecut care îți străbat trupul și sufletul. Nu are rost să încerci să le controlezi trebuie să iasă din tine. În schimb, fă-ți timp pentru a te revitaliza în intimitatea casei tale sau la un prieten.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE