2024-05-04 13:59

HOROSCOP 19 noiembrie 2022: Te angajezi să iei niște decizii care te vor ajuta

 |  23:32
HOROSCOP 19 noiembrie 2022: Te angajezi să iei niște decizii care te vor ajuta

HOROSCOP 19 noiembrie 2022: Berbecii își manifestă independența, Taurii lucrează în echipă, Gemenii caută stabilitate, Racii au nevoie de încredere, Leii și Fecioarele de timp pentru dragoste, Săgetătorii trebuie să-și ausme riscuri, Capricornii socializează, Vărsătorii au dileme în iubire iar Peștii trebuie să se accepte așa cum sunt.

Berbec

Ziua de azi poate aduce o furtună de individualism și independență. De obicei tolerezi ciudateniile si neajunsurile minore ale prietenilor sau membrilor familiei tale, dar astazi ele prezinta adevarate obstacole in relatiile tale. Singura modalitate de a remedia situația este să pleci în vacanță. Să petreci ceva timp singur te va feri de necazuri.

Taur

Dacă vrei să profiti la maximum, încearcă să-ți convingi echipa sau familia să lucreze împreună. Acest lucru este dificil de făcut, programul tuturor fiind solicitant acum. Dar puterea caracterului tău și spiritul tău de echipă va face ca totul să funcționeze.

Gemeni

Nu este o zi ușoară. Tânjești după pace și stabilitate, iar în acest moment totul este în suspans. Obține o perspectivă asupra situației. Până când gheața se topește și fluxul evenimentelor se reia, de ce să nu-ți dedici energia în altă parte?

Rac

În ultimul timp, ai avut sentimentul că partenerul tău este neatent. Tensiunea a crescut și te enervezi din cauza prea multor îndoieli și suspiciuni. perspectiva de dragoste este furtunoasă. Dar reconcilierea după ceartă promite să fie foarte distractivă.

Leu

În unele zile este mai bine să fii în vacanță!  Toate proiectele tale sunt înfundate în nisipuri mișcătoare. Însă chiar dacă lucrurile se blochează momentan, nu-ți pierde încrederea. Sinele tău interior câștigă stabilitate. Când va fi momentul potrivit, va fi puternic și de încredere.

Fecioară

Nu ai dorința de a insufla un nou spirit în viața ta amoroasă? Desigur, unele lucruri sunt mai ușor de spus decât de făcut. În prezent, nu ai mult timp pentru tine, cu atât mai puțin pentru partenerul tău. Te angajezi să iei niște decizii care te vor ajuta să te apropii de tine și de partenerul tău.

Balanță

Este timpul să obții ceea ce ai nevoie. Dorințele tale nu merg întotdeauna într-o direcție care îți face bine, iar acest lucru poate provoca tensiune. Simți că este imposibil să-ți îmbini dorințele cu ceea ce este bine pentru tine, în special în viața ta amoroasă. Te lupți dacă ar trebui să rămâi în peștera ta „creativă” sau să-ți împarți viața cu cineva. Nu trebuie să fie una sau alta.

Scorpion

Ai parte de un roller coaster emoționant! Ceva pare să fie neregulat în relațiile tale și te simți sfâșiat în direcții opuse. O forță te împinge să-ți îmbogățești universul interior și o altă forță te împinge în brațele cuiva pe care l-ai întâlnit recent. Rămâi ocupat pentru a evita confruntarea.

Săgetător

Oamenii vor crede că ești o vedetă! Deși s-ar putea să nu simți așa despre tine. Ți-ai pierdut încrederea în tine? Simți nevoia de mai mult succes în viața ta? Toate acestea sunt posibile, dar va trebui să-ți asumi anumite riscuri dacă vrei să progresezi.

Capricorn

Nu mai întreba dacă ești talentat. Cu siguranță nu este momentul pentru astfel de întrebări. Acum este momentul să lucrezi la ceva concret. Vei avea nevoie de ajutorul celorlalți dacă vrei să reușești, așa că pune-te pe treabă. S-ar putea să trebuiască să dezvălui mai multe despre tine decât faci în mod normal pentru a-i influența pe oameni de partea ta. Este timpul să ieși din gaură și să acționezi!

Vărsător

Un partener pe viață sau o scurtă întâlnire? Aceasta este întrebarea de astăzi. De ce să nu le alegi pe amândouă? Nu te lăsa influențat de modelele vechi care te obligă să alegi între aceste două idei. Nu uita că, în lumea modernă, alegerile nu sunt atât de limitate pe cât ai putea crede!

Pești

Nu poți fi niciodată altcineva decât cine ești! Asta nu poți schimba. Alți membri ai familiei tale ar fi visat să se elibereze de o datorie sau de o lecție de morală, dar aceste vise nu se aplică în cazul tău. Visele tale de a fi altcineva sunt ca niște fantome care s-au întors să te bântuie. Pur și simplu, alungă-le!

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE