2024-04-26 18:46

HOROSCOP 19 ianuarie 2023: Poate exista un element destul de confuz astăzi

 |  23:37
HOROSCOP 19 ianuarie 2023: Poate exista un element destul de confuz astăzi

HOROSCOP 19 ianuarie 2023: Berbecii și Fecioarele își petrec ziua în compania prietenilor, Taurii vor să se impună în fața celorlalți,Racii și Vărsătorii se distrează, Leii găsesc ce au căutat, Balanțele renunță la control, Scorpionii dau explicații, Săgetătorii și Peștii se bucură, Capriconii sunt confuzi.

Berbec

Lucrurile se desfășoară liniștit și îți face plăcere să fii în compania celorlalți. Poate exista o anumită fantezie astăzi care te determină să pierzi noțiunile de timp și spațiulu. Nu te obosi să te conectezi la realitate dacă nu trebuie. Mergi la un muzeu de artă sau participă la un spectacol de dans. Vizionează un film și mergi la restaurantul tău preferat. 

Taur

Nu încerca să găsești niciun răspuns astăzi pentru că probabil vei ajunge să te simți frustrat. Cu cât încerci mai puțin să-ți impui voința asupra celorlalți, cu atât mai mult vei descoperi că lucrurile merg în ritmul lor. Astăzi nu este vorba de a găsi soluții la probleme. Este vorba despre a te bucura de ceea ce ai învățat și ai realizat deja. 

Gemeni

Lasă copilul din tine să iasă la suprafață și să se joace astăzi. Visele tale sunt în plină forță, așa că lasă-le să conducă. Bucuraă-te de conversații ușoare cu prietenii despre cele mai recente filme sau cărți. Poate vrei să mergi la cumpărături sau să te tunzi. Aceasta este o zi bună pentru a-ți îmbunătăți aspectul. 

Rac

Ia o pauză de la rutină și ieși din zona de confort. Aceasta este o zi pentru a merge mai departe cu idei și vise, mai degrabă decât cu angajamente și răspunsuri. Distreaza-te orice faci. Este ziua perfectă pentru a te bucura cu prietenii tăi. Toate activitățile de grup sunt favorizate. Nu poți greși discutând despre cele mai recente evenimente din viața ta.

Leu

S-ar putea să simți că ceva s-a rezolvat brusc. Ai găsit piesa lipsă dintr-un puzzle la care ai lucrat. Răspunsurile pot fi subtile, dar sunt acolo. Fantezia și o atitudine jucăușă te vor conduce către ele fără efort. Răspândește-ți ideile în lume și încurajează-i pe alții să se alăture viselor tale.

Fecioară

Lucrurile pot părea suprarealiste, așa că nu iei vorbăria altora prea în serios. Este o zi pentru a te întâlni cu prietenii, așa că sună-i. Împărtășește--ți visele, indiferent cât de exagerat sună. Alții s-ar putea să te privească de parcă ai avea trei capete, dar atâta timp cât ești sincer cu tine însuți, nu ai niciun motiv să te simți jenat. .

Balanță

S-ar putea să-ți fie greu să adopți o abordare realistă a emoțiilor tale astăzi,. O problemă sensibilă s-ar putea să te atragă. Ați putea dori să te gândești să lași pe altcineva să preia conducerea, permițându-ți să-ți recăpeți echilibrul înainte de a lua următoarea decizie.

Scorpion

S--ar putea să descoperi că oamenii acționează pe baza unor informații incomplete și te acuză în mod fals de ceva ce nu ai spus sau făcut. Depune eforturi pentru a readuce armonia, ajungând la adevăr și făcându-ți cunoscute motivațiile reale. Cuvintele pot fi încărcate cu emoții puternice, așa că fii blând.

Săgetător

Este o zi grozavă pentru tine. Ar trebui să te bucuri de conversații jucăușe. Este posibil ca fantezia să joace un rol important în evenimente și să visezi cu ochii deschiși în timp ce mergi pe stradă. Nu te deranja cu realitatea dacă nu trebuie. Este mult mai bine să păstrezi tonul ușor și jucăuș. 

Capricorn

Poate exista un element destul de confuz astăzi. Te simți tentat să acționezi, dar unele piese par să lipsească. Ar putea fi greu să iei o decizie, deoarece nu ai întreaga imagine în față. Este mai bine să petreci această zi alături de prieteni, decât să încerci să iei decizii sau angajamente majore de viață.

Vărsător

Fii vedeta propriului tău film și mândru de rolul pe care îl joci. S-ar putea să te trezești cu multe personaje diferite, în funcție de starea ta de spirit. Există o strălucire specială în ochii tăi, pe care ar trebui să o împărtășești deschis cu ceilalți. Nu fii grăbit să ajungi nicăieri. Distrează-te de compania celor pe care îi iubești.

Pești

Ia o pauză de la rutina zilnică și cobară de pe banda de alergare. Amintește-ți că orice decizie pe care o iei este cea corectă. Regretul este o emoție inutilă. Nici măcar să nu te deranjezi cu asta. Bucură-te de ziua de azi, și de toate micile bucurii pe care le are de oferit. Comunică-ți visele și adu lucrurile în echilibru.

 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE