2024-05-18 07:54

HOROSCOP 18 decembrie 2022: Nu fiți prea dur cu voi

 |  21:46
HOROSCOP 18 decembrie 2022: Nu fiți prea dur cu voi

HOROSCOP 18 decembrie 2022: La finalul săptămânii, Balanțele sunt înțelepte și mature, Fecioarele se plâng din orice, iar Peștii au planuri de viitor.

BERBEC

Este timpul să clarifici lucrurile. O relație din trecut trebuie vindecată pentru ca tu să mergi poți să mergi mai departe. Vezi care îți sunt prioritățile și dă-ți timp, iar dacă simți că ești în urmă cu ceea ce ți-ai propus, perfecționează-te. Puțină muncă suplimentară va ajuta mult.

TAUR

Încerci să economisești mai mulți bani și este posibil să intri în posesia unor noi informații care îți vor fi foarte utile în viitor. Ai grijă de sănătatea ta. Ceva mai multe vitamine, alimente bogate în fibre și proteine te vor ajuta. Lucrează și la partea spirituală. Pune telefonul pe silent și încearcă, măcar câteva minute, să nu te gândești la nimic.

GEMENI

Dragostea este foarte complicată și uneori, chiar și cele mai frumoase povești de dragoste se termină. În privința sănătății, dacă ați avut probleme cu respirația în trecut, atunci trebuie să fiți foarte atent astăzi. Ar putea să apară probleme respiratorii. Nici măcar să nu vă gândiți la fumat!

RAC

Fii amabil, iubitor și, cel mai important, ai răbdare. Orice ai face, nu-i judeca pe cei dragi. Fii acolo pentru ei și încearcă să-i înțelegi. Jupiter, planeta care guvernează norocul, îți trimite vibrații bune astăzi.

LEU

Deciziile pe care le-ai luat în plan financiar  încep să dea roade. Investițiile sunt foarte importante astăzi, chiar dacă este duminică. În plan emoțional, trebuie să accepți că tot ce simți vine din interiorul tău, nu de la altcineva și odată ce începi să accepți responsabilitatea pentru felul în care te simți și cum te comporți, aceasta va avea un impact pozitiv în toate domeniile vieții tale.

FECIOARĂ

Te plângi de toți și toate. Starea ta de spirit va trăda mai presus de orice nevoia de a lua o pauză.  Ai o lipsă acută de somn și asta se vede în irascibilitatea ta.

BALANȚĂ

Saturn te face mai înțelept și mai matur decât de obicei, dar ferește-te de iluziile lui Neptun! Ești hotărât să îți ții picioarele bine înfipte în pământ astăzi, așa că nu ai de ce să-ți faci griji.

SCORPION

Veți fi oarecum nemulțumiți de rezultatele eforturilor voastre, chiar dacă munciți din greu. Nu fiți prea dur cu voi. Încercați să controlați comunicarea astăzi, astfel încât să direcționați conversațiile către subiectele care vă interesează. Nu-i lăsați pe alții să vă domine.

SĂGETĂTOR

Astăzi trebuie să vă păstrați calmul în orice circumstanțe. O discuție amicală ar putea lua o turnură neplăcută. Țineți cont că nu trebuie să vă impuneți voința în fața altora cu forța, deoarece aceasta nu va face decât să-i enerveze și să vă îngreuneze situația.

CAPRICORN

Nu te lăsa înșelat de alții și lasă naivitatea de o parte. Unii sunt prea drăguți cu tine și nu este cazul să iei de bun tot ce ți se spune. Ești epuizat emoțional și ar fi de ajutor să te ocupi puțin de tine.

VĂRSĂTOR

Cel mai bine ar fi să te retragi din aglomerația asta infernală. Permite-ți luxul de a nu face nimic, chiar și un somn liniștit, la prânz, dacă simți că ai nevoie. În felul ăsta vei contracara starea de iritare care se face simțită.

PEȘTI

Ai intrat în modul de planificare și ai multe idei bune. Chiar și așa, nu dorești să grăbești lucrurile, iar asta este o tactică bună. Cercetează contextul, analizează și întâlnește-te cu oamenii potriviți, care pot transforma aceste planuri în realitate.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE