2024-04-26 05:40

HOROSCOP 17 august 2022: Exprimă-ți afecțiunea pentru cei apropiați!

 |  23:26
HOROSCOP 17 august 2022: Exprimă-ți afecțiunea pentru cei apropiați!

HOROSCOP 17 august 2022: Berbecii sunt empatici, Gemenii comunică bine, Racii pleacă la plimbare, Fecioarle vor să fie singure, Balanțele își revendică reptul la independență, Săgetătorii vor să se exprime, Capricornii reprogramează, Vărsătorii pot ajuta pe cineva, iar Peștii scriu.

HOROSCOP 17 august 2022 Berbec

Astăzi ar putea aduce un simț acut de empatie și înțelegere. Comunicarea verbală este îmbunătățită. Profită de acest lucru vorbind despre orice problemă cu oameni importanți din viața ta. Mergi în vizită sau sunaă pentru a rezolva lucrurile. Cel mai important, exprimă-ți afecțiunea pentru cei mai apropiați spunându-le direct ce înseamnă pentru tine.

HOROSCOP 17 august 2022 Taur

Ești în dispoziție de aventură sau o vizită dacă este posibil. Nu numai că te vei bucura dar și alții vor fi încântați să petreacă timp cu tine. Indiferent dacă inviți un prieten sau mergi singur, profită de ocazie și întâlnește-te cu prietenii sau vizitează locuri noi. 

HOROSCOP 17 august 2022 Gemeni

Bun venit într-o altă zi grozavă. Energia din aspectele planetare este pozitivă și încurajatoare, mai ales când vine vorba de comunicare și interacțiune cu ceilalți. Profită de asta. Întâlnește-te cu prietenii și familia pentru o vizită plăcută, dacă este posibil. Ia în considerare invitarea oamenilor la jocuri sau la cină sau fă-o virtual dacă este necesar. O masă poate fi distractivă. Muncești din greu tot timpul, așa că astăzi ia-o ușor.

HOROSCOP 17 august 2022 Rac

Ești cu adevărat interesat să ieși și să faci ceva cu oamenii speciali din viața ta. Poți mulțumi aspectelor planetare ale zilei, care conspiră pentru a face din acesta un moment perfect de a petrece timp împreună. Există un loc de care ești curios și pe care vrei să-l vezi? Du-te azi, dacă se poate.

HOROSCOP 17 august 2022 Leu

Gândește-te să-ți canalizezi inspirațiile filozofice în scriere creativă. Probabil este ceva de care te vei bucura. Chiar dacă nu te-ai exprimat în acest fel până acum, nu există o zi mai bună decât cea de azi. Încearcă poezie sau ficțiune. Dacă ți se pare prea descurajantă, începe un jurnal. Acest lucru îți va oferi un loc pentru a-ți colecta gândurile și perspectivele.

HOROSCOP 17 august 2022 Fecioară

Poate ai nevoie să fii singură astăzi. Ești înconjurată de oameni de cele mai multe ori. Poate fi nesănătos dacă nu poți fi ocazional singur cu gândurile și sentimentele tale. Este esențial să ai grijă de bunăstarea ta emoțională deoarece ai o natură profund sensibilă. Cu toată activitatea continuă din jurul tău, fă-ți timp să te conectezi cu această parte importantă a ta.

HOROSCOP 17 august 2022 Balanță

S-ar putea să vrei să mergi pe drumul tău, indiferent de ceea ce își dorește altcineva. Independența ta este importantă pentru tine, dar ar putea fi necesar un compromis pentru a evita conflictul. Ia în considerare să îți împarți timpul între cei apropiați. Explicați-le celor dragi de ce ai nevoie de timp singur. Dacă se face cu grație și umor, ei te vor sprijini fără îndoială.

HOROSCOP 17 august 2022 Scorpion

Astăzi s-ar putea să te găsească în dispoziție pentru o aventură sau o vizită. Când a fost ultima dată când ți-ai luat o zi pentru așa ceva? Probabil a trecut prea mult timp. Nu numai că te vei bucura de asta, dar și alții vor fi încântați să petreacă timp cu tine. Indiferent dacă inviți un prieten sau mergi singur, profitați de ocazia de a vizita oameni sau de a vedea un loc nou.

HOROSCOP 17 august 2022 Săgetător

Gândirea serioasă și comunicarea sunt îmbunătățite astăzi. Sunt deja calități puternice în tine și, cu acest impuls suplimentar, vei avea nevoie de o ieșire pentru exprimare. Un jurnal este binevenit. A vorbi este altceva. Dacă ai probleme sau îngrijorări, ia în considerare să te întâlnești cu toți cei implicați și să vă transmiteți gândurile. Este o zi perfectă pentru a rezolva problemele.

HOROSCOP 17 august 2022 Capricorn

S-ar putea să te simți încolțit să faci ceva ce nu vrei să faci. Poate ai promis că te vei ocupa de un proiect. Energia de astăzi îți îmbunătățește capacitatea de a te exprima și de a fi înțeles. Reprogramarea poate fi mult mai bună decât resentimentele.

HOROSCOP 17 august 2022 Vărsător

S-ar putea să descoperi că cineva apropiat are nevoie de o mână de ajutor astăzi. Ai putea fi prea mândru să ceară ajutor. Nu lăsa asta să te oprească. Dacă vezi o situație în care poți ajuta, fă-o. Nu aștepta o invitație sau o cerere. Pur și simplu, evaluează situația și fă ce poți. Eforturile tale vor fi apreciate și te vei simți bine că faci diferența.

HOROSCOP 17 august 2022 Pești

Când ai folosit ultima dată un pix și hârtie? Tastatura a înlocuit aproape aceste instrumente minunate. În același mod în care mersul oferă mai mult decât aerul proaspăt, valoarea kinestică a mișcării ritmice a scrisului este mult mai liniștitoare și vindecătoare decât își dau seama oamenii. Mișcând mâna pe pagină te poți simți bine. Deblochează locuri pe care tastarea nu le poate accesa. 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE