2024-05-04 15:33

HOROSCOP 16 noiembrie 2022: Ia-o încet și ușor!

 |  23:32
HOROSCOP 16 noiembrie 2022: Ia-o încet și ușor!

HOROSCOP 16 noiembrie 2022: Berbecii trebuie să își dedice timpul și celor dragi, Racii nu au răbdare, Leii sunt criticați, Fecioarele sunt prea idealiste, Balanțele vor să fie singure, Scorpionii să acorde atenție celor din jur, Săgetătorii vor să petreacă timp cu persoana iubită, Capricornii au nevoie de organizare, Vărsătorii să-și facă un plan, iar Peștii să ia lucrurile mai ușor.

Berbec

Gândește-te dacă petreci sau nu suficient timp cu cei dragi. Dacă îți dedici prea mult timp unei activități în detrimentul altora, ar putea exista un dezechilibru. Ia măsuri să le acorzi atenți celor care contează pentru tine. 

Taur

„Drăguț și ușor” este expresia zilei pentru tine, așa încât creează un mediu care să-ți permită să fii mai liber. Explică-i partenerului tău ce contează pentru tine. Există un risc mult mai mic de neînțelegere atunci când există o comunicare deschisă.

Gemeni

Ia în considerare planificarea unui interludiu romantic. Cu influența aspectelor planetare de astăzi, va fi ușor să te conectezi cu cineva special. Pregătește cina sau organizează o întâlnire. Nu lăsa timiditatea sau nesiguranța să-ți stea în cale. 

Rac

Nu ai răbdare cu persoanele care se mișcă încet. Răbdarea nu este întotdeauna punctul tău forte și s-ar putea să crezi în filosofia „dacă vrei să faci bine, fă-o singur”. Acest lucru nu este întotdeauna corect. Fiecare are propriul ritm și este esențial să le oferi spațiu. Respiră adânc dacă trebuie și ai răbdare.

Leu

S-ar putea să-ți fie destul de greu să accepti criticile astăzi. Este ceva greu de auzit pentru mulți, dar depinde de perspectiva ta. În loc să-l vezi ca pe un atac personal, încearcă să privești valoarea criticii. Dacă ești sincer cu tine însuți și recunoști că poți învăța și crește din critică, profită de aceasta ca de o oportunitate. Dacă nu îți e de folos, lasă să treacă. 

Fecioară

Ai grijă să nu cazi pradă propriului tău idealism astăzi. Deși aceasta este una dintre calitățile tale admirabile, deoarece contribuie la natura ta romantică și creativă, prea mult din orice poate fi dăunător. Este important să vezi lucrurile așa cum sunt, deși ai dori să fie diferite. Crede în instinctele tale.

Balanță

Nu fi surprins dacă simți o nevoie reală să respiri. Oricât de mult te bucuri de compania celorlalți, trebuie să ai timp și pentru tine. Vezi dacă puteți lucra într-un spațiu privat sau pur și simplu să închizi ușa. Dacă trebuie să te muți pentru a fi singur, urcă-te în mașină și pleacă. Iritabilitatea este un bun indicator al momentului în care trebuie să scapi de mulțime.

Scorpion

Dacă lucrurile nu au mers prea bine cu cei cu care îți petreci cea mai mare parte a timpului, ar fi timpul să iei în considerare așteptările tale de la ei. Întrebă-i ce doresc și vezi dacă este corect. Discută pentru a afla ce simt. 

Săgetător

Vrei să petreci timp cu persoana iubită. Având în vedere haosul de zi cu zi, poate fi greu să stai singur. Ia situația în mână și fă planuri. Dacă ești singur, ia în considerare aranjamentele pentru o întâlnire sau petrece timp cu un prieten.

Capricorn

Ia-o încet și ușor astăzi. Cu energia din aspectele zilei, graba nu te va duce prea departe. De fapt, ești mai predispus să faci greșeli sau să lași o grămadă de lucruri neterminate. Fă o listă și rezolvă lucrurile pe rând. Chiar dacă nu termini totul, ceea ce vei realiza va fi bine făcut.

Vărsător

Poate că este timpul să te uiți unde te afli în viață. Ești unde credeai că vei fi? Dacă da, felicitări. Aceasta este o realizare. Daca nu, incurajează-te. Cheia este să îți scrii obiectivele și pașii necesari pentru a le atinge. Este viața ta până la urmă. Crearea traseului depinde de tine.

Pești

Dacă astăzi te simți iritabil și stârnit, poate fi rezultatul exercitării unei presiuni mult prea mari asupra ta. Ar putea fi înțelept să arunci o privire asupra așteptărilor pe care le ai de la tine. Gândește-te cum ar fi să ceri aceleași lucruri de la ceilalți. Dacă răspunsul este nu, este timpul să-ți reconsideri perspectiva.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE