2024-05-07 19:34

HOROSCOP 15 septembrie 2022: O zi bună să spui ce gândești

 |  23:30
HOROSCOP 15 septembrie 2022: O zi bună să spui ce gândești

Horoscop 15 septembrie 2022. Berbecii vor o zi de pauză, Taurii trebuie să fie atenți la comunicare, Racii gândesc limpede, Leii se simt blocați, Fecioarele și Capricornii sunt intuitivi, Balanțele acționează, Scorpionii își arată sensibilitatea, Vărsătorii fac scandal iar Peștii sunt premiați.

Berbec

Poate vrei să stai pe canapea azi. Este in regula. Nu te ridica dacă nu vrei. Probabil că ar fi mai bine să stai în casă și să te bucuri de un film bun în seara asta. Dacă prietenii te întreabă ce mai faci, fii sincer. Ceilalți vor putea vedea prin tine, așa că nu încerca să-ți ascunzi sentimentele. Astăzi este o zi bună să spui cum te simți cu adevărat.

Taur

În cele din urmă, lumea începe să vadă în felul tău. Fii tu însuți și nu fi agresiv când vorbești cu oamenii. Gândirea ta este clară și concentrată. Folosește-ți mintea pătrunzătoare pentru a îndeplini sarcini mentale. Natura ta intensă este puternică, așa că acționează cu înțelepciune. Acum cei din jur își dau seama că nu ești chiar atât de nebun pe cât credeau ei.

Gemeni

Oferă oamenilor beneficiul îndoielii. Nu fi atât de grăbit în acțiunile tale și fă-ți timp să te gândești bine. Ai o conexiune specială cu sentimentele tale, care te poate ajuta să cureți o parte din ceața din  mintea ta. Sensibilitatea ta față de ceilalți este remarcabil de puternică. Oamenii vor fi atrași în mod deosebit de această parte a ta, mai ales în seara asta.

Rac

Lasă-ți natura de afaceri deoparte și concentrează-te pe sentimentele tale. S-ar putea să fii puțin protector față de emoțiile tale, dar realizezi că o mare parte din ceea ce simți este cel mai bine experimentat când le spui celorlalți. Intră în contact cu ceea ce credeți cu adevărat că este miezul problemei. Gândirea ta este cât se poate de clară astăzi, așa că bucură-te de ea!

Leu

Sună sau scrie o scrisoare unui prieten astăzi. Creierul tău poate simți că s-a blocat, lucru care poate fi remediat prin împărtășirea acestor sentimente. Fă-o pe rând și ai răbdare cu ceilalți. Este posibil ca oamenii să se supere mai ușor. Ai grijă la ce spui și asigură-te că ai vesta de salvare pe tine.

Fecioară

Lucrurile decurg bine pentru tine, așa că bucură-te. Intuiția ta este deosebit de puternică și ai o abilitate ciudată de a capta sentimentele altora. Darurile tale sunt la mare căutare de către cei din jurul tău. Vor avea nevoie de un umăr sensibil pe care să se sprijine. Doar asigură-te că nu te pierzi în acest proces. Economisește puțină energie pentru tine.

Balanță

Nehotărârea altor oameni te-ar putea frusta și bloca. Nu simți că trebuie să aștepți ca alții să se hotărască înainte să acționezi. Fă ceea ce trebuie să faci, iar alții te vor ajunge din urmă când sunt gpregătiți. Nu ești responsabil pentru bunăstarea altora. Concentrează-te pe tine.

Scorpion

Poate fi mult mai ușor decât de obicei să-ți exprimi emoțiile. Dacă ai ceva în minte, acum este momentul să spui. Exprima-te cu incredere, astfel incat sa nu pari neputincios sau lipicios. Sensibilitatea ta este un dar pe care alții îl vor recunoaște și îl vor aprecia.

Săgetător

S-ar putea să simți că ești blocat într-o mlaștină, așa că poartă-ți galoșii. Asta e tot ce poți face. Oamenii pot fi foarte sensibili și nerăbdători cu glume ridicole, chiar dacă sunt politicoși. Nu încerca să înțelegi lucrurile confuze acum. 

Capricorn

Intuiția ta este foarte intensă. Alți oameni se pot scufunda în ape mișcătoare, dar tu ești pluta de salvare de care se pot agăța. Claritatea ta mentală uimitoare va fi neprețuită pe tot parcursul zilei. Vei putea să-ți comunici sentimentele în mod clar și ar trebui să găsești receptivitate la ceilalți. 

Vărsător

S-ar putea să ți se pară starea de spirit de astăzi un pic prea sumbră pentru gustul tău. De ce toată lumea este atât de serioasă? Indiferent dacă îți dai seama sau nu care este răspunsul, știi că nu este vorba despre ceva ce ai făcut. Emoțiile care s-au acumulat probabil se vor exprima acum, la fel ca un vulcan care izbucnește sub presiunea tonelor de lavă topită.

Pești

S-ar putea să primești un premiu. Bucură-te de el și nu te simți vinovat. Vina este inutilă. Scapă de regrete. Exprimă-ți emoțiile, dar nu te opri asupra lor. Sensibilitatea ta este acută, așa că pune-ți scutul. S-ar putea să captezi energia intensă a altora, așa că fii atent. Simpatizează cu ei dar nu prelua gunoiul lor. 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE