2024-05-06 12:03

HOROSCOP 15 noiembrie 2022: Sunt șanse mari să te simți puternic și încrezător

 |  23:32
HOROSCOP 15 noiembrie 2022: Sunt șanse mari să te simți puternic și încrezător

HOROSCOP 15 noiembrie 2022: Taurii sunt buni ascultători, Racii și Fecioarele au imaginație, Leii își fac un nou prieten, Balanțele pot ajunge șefe, Scorpionii sunt într-o dispoziție bună, Săgetătorii și Capricornii sunt în centrul atenției, Vărsătorii sunt en ergici iar Peștii trebuie să fie atenți la vorbe.

Berbec

Nu fi prea surprins dacă ai dificultăți să intri într-un cadru de muncă. Preferi să visezi cu ochii deschiși decât să fiți în lumea reală. Ești susceptibil să visezi cu ochii deschiși. Ia în considerare să faci o listă pentru a te ajuta să te concentrezi. Acest lucru te va ajuta să-ți îndeplinești obiectivele pe termen scurt.

Taur

S-ar putea să descoperi că oamenii sunt cu adevărat atrași de tine. Acest lucru se datorează faptului că de obicei ești un bun ascultător. Ești deschis la ideile și gândurile altora. S-ar putea să nu fie nevoie de mult pentru a face pe cineva să vorbească.

Gemeni

E bine să visezi, mai ales în zile ca cea de azi.  Acordă-ți timp să te gândești. De ce să nu te întinzi pe spate și să privești norii sau stelele? Lasă-te să visezi la lucruri care s-ar putea să nu pară practice sau posibile. Multe lucruri reale au ieșit din vise. Creativitatea ta va înflori dacă îți faci timp.

Rac

Cu energia de astăzi, s-ar putea să vrei să-ți lași imaginația să-și scape pentru o vreme. Acest lucru poate adăuga un real impuls, deoarece te va conecta cu sinele tău interior. Lasă-ți imaginația să fie biletul către înclinațiile tale creative și artistice. Abilitățile de rezolvare a problemelor pot fi, de asemenea, accentuate sau realizate atunci când mintea are timp să hoinărească. Această parte a ta este la fel de importantă ca și inima ta, așa că folosește-o la maximum.

Leu

Astăzi s-ar putea să cunoști un nou prieten. Oamenii tind să se simtă confortabil în preajma ta, chiar dacă sunt diferiți de tine. Asta pentru că de obicei accepți faptul că toată lumea este diferită și asta e în regulă. Aceasta este o calitate rară și specială, nu toată lumea este la fel de deschisă ca tine! Planifică să faci ceva cu noul tău prieten sau să ieși cu o altă persoană specială, dacă este posibil. Nu vor lipsi persoanele interesate să petreacă timp cu tine.

Fecioară

Ai o imaginație incredibilă. Astăzi este o zi grozavă pentru a o folosi. Fă-ți timp pentru a te angaja în activități creative și încearcă meditația, planificarea poveștii, jocul de rol sau vizualizarea. Ai un instrument puternic pentru a debloca fricile și inhibițiile interioare, crescând încrederea și creativitatea și rezolvând provocările vieții. Dacă aceasta este o idee nouă pentru tine, ia în considerare să înveți mai multe despre meditație pentru a te conecta cu sinele tău interior.

Balanță

Sunt șanse mari să te simți puternic și încrezător astăzi. Este un moment bun să încerci ceva ce nu ai mai făcut până acum. S-ar putea să fii persoana potrivită pentru a începe lucrurile, mai ales dacă este vorba despre schimbare. Dacă nu ai candidat niciodată la o funcție  sau nu și-ai  asumat un rol de conducere într-un alt domeniu, ia în considerare acest lucru. 

Scorpion

Energia zilei ar trebui să te facă să te simți destul de bine. Ești într-o dispoziție bună, iar râsul poate fi o parte bună a zilei tale. S-ar putea să descoperi că poți transfera entuziasmul și sentimentele bune pe care le ai celor din jur. Împărtășește-ți energia pozitivă zâmbind, râzând și fiind doar tu însuți.

Săgetător

Așteaptă-te la o creștere a popularității. O modalitate de a folosi acest lucru este de a aduce schimbări. Poate că tu și colegii tăi de muncă simțiți că locul de muncă are nevoie de un nou program. Ar fi bine să prezentați asta celor care iau decizii. Folosește-ți popularitatea pentru a formula o petiție sau pentru a găsi modalități creative de a face un grup mai eficient.

Capricorn

Energia de astăzi îți poate evidenția popularitatea. Tranzitele îți sporesc entuziasmul și energia pentru a face lucruri. Oamenii se vor simți atrași de tine. S-ar putea chiar să descoperi că alții te admiră. Acest tip de popularitate te poate face să te simți special și norocos. Pe de altă parte, te poate face să crezi că ești mai bun decât ești. Folosește această influență pentru bine.

Vărsător

Astăzi ar trebui să prezinte o influență foarte pozitivă pentru tine. Energia în joc va permite lucruri precum luarea unor decizii excelente. Lucrurile vor merge mai repede decât de obicei. Cooperarea din partea colegilor, energia fizică și o minte ascuțită te vor sprijini. Ce ai mai putea cere? S-ar putea să descoperi că aproape totul îți merge și râsul umple orele. 

Pești

Fii plin de tact când vorbești astăzi. Având în vedere energia acestei zile, este important să-ți iei timp să te gândești la modul în care cuvintele tale afectează persoana cu care vorbești. Poate fi mai ușor decât de obicei să spui ceva greșit, mai ales dacă ești în situația de a spune cuiva ceva despre care crezi că ar putea să nu meargă prea bine. Evită comentariile care sugerează critici la adresa persoanei, și concentrază-te pe fapte.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE