2024-04-26 21:17

HOROSCOP 15 martie 2023: Radiezi căldură și entuziasm

 |  23:35
HOROSCOP 15 martie 2023: Radiezi căldură și entuziasm

Horoscop 15 martie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la conflicte, Racii sunt intuitivi, Leii acceptă invitații utile, Fecioarele redecorează casa, Balanțele și Peștii sunt creativi, Scorpionii sunt atractivi, iar Vărsătorii au musafiri.

Berbec

Astăzi ești atractiv și sociabil. Vei străluci la orice eveniment social, indiferent dacă ești gazda sau invitatul. Radiezi căldură și entuziasm. Atragi oamenii spre tine ca pe un magnet. S-ar putea să ai câteva vești importante de împărtășit.

Taur

Toate chestiunile legate de dragoste și căsătorie merg bine. Te simți susținut de partener. Conversațiile intime vor veni ușor și natural. Totuși, gândește-te bine înainte să vorbești. Există risc de neînțelegeri și nu vrei să isbucnească o ceartă care să-ți tulbure ziua. 

Gemeni

O întâlnire de grup la care participi ar putea avea ramificații benefice pe termen lung. Poate vei iniția o conversație cu un străin care se dovedește a fi un expert într-un domeniu care te interesează. Sau poți aprofunda o relație cu o cunoștință ocazională, care ajunge să-ți fie prieten. Ține inima deschisă la orice și oricine. 

Rac

Astăzi te bazezi pe intuiție pentru a te ghida pe un teritoriu dificil. S-ar putea să fii oarecum tulburat de comportamentul persoanelor apropiate. Nu le înțelegi gândirea. Vei descoperi că atunci când nu mai apelezi la logică și gândești cu inima, vei obține un sens al acțiunilor lor.

Leu

Cei din jur par să fie într-o dispoziție proastă. Cu toate acestea, ai farmecul și perseverența de a-i înveseli. Acordă atenție invitațiilor la evenimente sociale deoarece s-ar putea să realizezi contacte profesionale importante dacă le onorezi. 

Fecioară

O veste bună cu privire la bani ți-ar putea îndrepta gândurile către renovarea și decorarea casei. S-ar putea să pictezi sau să adaugi note decorative locuinței tale. Chiar dacă nu este  vorba de foarte mulți bani, florile, plantele, pernele, covoarele pot înviora atmosfera. S-ar putea chiar să cumperi mobilier nou. Distrează-te astăzi!

Balanță

Unele neînțelegeri ar putea provoca confuzie acasă. Tactul și diplomația ta naturală vă vor fi de folos. Din punct de vedere artistic, s-ar putea să fii inspirat să lucrezi la un tablou sau o nuvelă. Chiar dacă nu acorzi prea multă atenție abilităților tale artistice, ele pot fi responsabile pentru unele noi oportunități de carieră care îți ies în cale.

Scorpion

Arăți mai bine ca niciodată. Să nu crezi că partenerul tău nu a observat! Comunicarea s-ar putea să fi fost puțin încordată în ultima vreme dar toate acestea sunt uitate pe măsură ce vă bucurați unul de compania celuilalt. S-ar putea să te simți aventuros, așa că de ce să nu plănuiești ceva puțin diferit? Faceți o excursie pe munte ori mergeți la un spectacol. Te vei distra de minune!

Săgetător

Inspirația și imaginația ta sunt la apogeu. Poate vrei să încerci un proiect artistic. Cu siguranță vei fi plăcut surprins de rezultate. Ești adaptat la sentimentele celorlalți, așa că nu ezita să acționezi pe baza intuiției tale. 

Capricorn

Ești o persoană sensibilă și grijulie. Astăzi te simți conectat cu cei din jur. Natura ta bună aduce vindecare altora și multe beneficii pentru tine, indiferent dacă ești conștient de asta sau nu. Ar trebui să te simți fericit și optimist. Ești în formă fizică bună, arăți grozav și vei fi fericit să-ți petreci ziua socializând.

Vărsător

Există șansa să primești o vizită dimineață. Deși este o surpriză, se dovedește a fi una binevenită. Acest musafir îți va aduce cadouri felurite, fie sub forma unor vești interesante, fie de cuvinte încurajatoare. Ascultă cu atenție, dar ferește-te de bârfe. Ai grijă să nu răspândești zvonuri despre care nu știi că sunt adevărate.

Pești

O scrisoare, un apel telefonic sau o vizită de la cineva apropiat îți va aduce vești interesante. Creativitatea ta este la apogei, așa că de ce să nu încerci să scrii, să cânți, să desenezi sau să pictezi? Vei avea însă și multă treabă, așa că va trebui să-ți faci timp pentru manifestările tale artistice. 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE