2024-04-26 10:31

HOROSCOP 11 ianuarie 2023: S-ar putea să te simți suprasolicitat

 |  23:05
HOROSCOP 11 ianuarie 2023: S-ar putea să te simți suprasolicitat

HOROSCOP 11 ianuarie 2023: Berbecii sunt plictisiți, Taurii completează niște documente, Gemenii și Capricornii sunt surescitați, Racii, Scorpionii și Peștii au nevoie de relaxare, Leii sunt romantici, Fecioarele se pregătesc pentru o călătorie, Balanțele sunt copleșite, Săgetătorii au nevoie de o plimbare, Vărsătorii au de terminat un proiect.

Berbec

Primești vești bune legate de orice ține de comunicare. S-ar putea să te simți plictisit de viață și să vrei să scapi pentru o perioadă. Nu este o idee rea. Invită un prieten la cafea. Ai muncit din greu și o mică pauză este necesară.

Taur

Trebuie să  completezi niște documente pentru a încasa dividende, o primă, o decontare. Perspectivele bruște, revelațiile, fanteziile îți stârnesc imaginația. Scrie aceste idei.

Gemeni

Te simți stresat și există riscul să te descarci pe cei apropiați. Evită acest lucru plimbându-te, făcând exerciții fizice sau chiar scriind. Spune-le prietenilor ce simți și că nu ești supărat pe ei. Așa vei depăși această zi cu mai puține daune. 

Rac

S-ar putea să te simți suprasolicitat. Energia ta scade, dar te simți surescitat. Ai nevoie de relaxare, așa că petrece după-amiaza la un film sau ia cina în oraș. Cumpără-ți un cadou. Mâine ar trebui să te simți din nou mai bine.

Leu

Ești romantic și preferi romanele sau filemele de dragoste. Planifici o seară specială cu iubitul tău. Dacă ești singur, vrei să mergi la un eveniment sportiv. Și planifică o seară plăcută. Cine știe? Ai putea să cunoști pe cineva nou și interesant!

Fecioară

Te pregătești pentru un eveniment sau chiar o călătorie. Vei putea primi și un prieten în vizită. Mintea ta poate merge în mai multe direcții diferite, iar acest lucru s-ar putea dovedi puțin deconcertant. Încearcă să iei pauze. Nu veți realiza nimic dacă intri în panică.

Balanță

Este posibil ca activitatățile tale fizice și mentale să fie intense. Poate va trebui să citești sau să scrii ceva foarte repede, să dai multe telefoane ori să faci comisioane. Te vei simți copleșit și frustrat dar dacă îți planifici treburile cu atenție, vei reuși să le rezolvi pe toate. 

Scorpion

S-ar putea să-ți descoperi un talent ascuns. Vei întocmi mai multe documente referitoare la bani, rapid și eficient. La un moment dat, în timpul zilei, este posibil să te simți prea solicitat dar va trece. Termină-ți treaba și apoi relaxează-te.

Săgetător

Tresari la zgomote neașteptate ori crezi că vezi sau auzi lucruri care nu există. Nu-ți fie frică, nu o iei razna. Fă mișcare, ieși la o plimbare, seara citește un roman captivant pentru a te liniști. 

Capricorn

S-ar putea să te întrebai dacă îți pierzi memoria. Ai senzația că trebuia să faci ceva și nu îți amintești ce. Nu-ți face griji, dacă te stresezi prea tare, o să înnebunești. Mai bine scrie poezii sau gândește-te la o poveste.

Vărsător

Vei comunica mult cu prietenii. Poate va trebui să vorbești mult la telefon sau să parcurgi mailurile. Dacă ai un proiect de finalizat, folosește-ți energia pentru a-l realiza.

Pești

Un scriitor cunoscut ar putea publica o carte. S-ar putea ca asta să te inspire să scrii și tu o poveste. Va trebui să rezolvi unele lucruri, ceea ce te va ține mult în mașină. Seara, fă-ți timp să te relaxezi. 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE