2024-05-04 14:52

HOROSCOP 10 octombrie 2022: Norocul vă surâde

 |  20:05
HOROSCOP 10 octombrie 2022: Norocul vă surâde

HOROSCOP 10 octombrie 2022: Leii îşi găsesc jumătatea, la fel şi Scorpionii, iar norocul le surâde şi Peştilor.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Berbec

Berbecii vor începe o viață nouă. Au aşteptat mult această schimbare, au visat la ea cu ochii deschişi şi aproape când nici nu se mai gândeau că aşa ceva este posibil, iată că li se împlineşte dorinţa.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Taur

Taurii încep şi ei săptămâna cu bine şi primesc o veste bună. Cel mai probabil este ceva legat de locul de muncă, fie că poate fi vorba de o avansare în funcţie, de o mărire de salariu sau de o promovare la care nici nu sperau.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Gemeni

Gemenii au parte de situaţii haotice. Trebuie să încerce să fie cât de cât de ponderaţi pot ei, să nu se enerveze şi să-şi menţină calmul. Nu se aşteptau la asemenea haos în această zi, dar totul va trece.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Rac

Racii sunt încercaţi în dragoste şi lucrul acesta nu le place deloc. Devin irascibili, aproape că nu se mai poate discuta normal cu ei, de aceea poate e bine să iasă singură la o plimbare în aer liber. Dacă nu, îşi pot găsi refugiul pe umărul unui prieten. Comunicarea face bine.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Leu

În cazul Leilor, Cupidon îşi va face treaba şi îi ajută să se îndrăgostească. Se anunţă o perioadă bună pentru aceşti nativi care îşi găsesc jumătatea şi acum îşi fac planuri mari.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Fecioară

Fecioarele sunt cam debusolate în aceste zile, nu prea ştiu ce decizii să ia şi cum să acţioneze, dacă e bine sau nu ce se întâmplă, pentru că nici ele nu mai ştiu exact ce îşi doresc. E o perioadă în care văd cam în ceaţă şi aşteaptă să se limpezească apele.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Balanţă

Balanțele au de luat o decizie importantă şi, aşa cum le e felul, stau în cumpănă. Vorbesc, se sfătuiesc, cer ajutorul şi încă nu se decid. Eu cam ştiu ce vor, dar încă nu sunt siguri sută la sută, de aceea mai întârzie cu decizia.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Scorpion

Scorpionii se îndrăgostesc pasional, aşa cum nici nu se gândeau. Nu prea mai petrec timp în familie, totul este roz, dar nu se ştie pentru cât timp. Cert este că azi e foarte bine pentru ei şi simt că plutesc.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Săgetător

Săgetătorii au unele dificultăți legate de starea de sănătate. E bine să se relaxeze, să se mai gândească şi la ei, să meargă la medic, dacă e cazul şi problemele se vor rezolva.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Capricorn

Capricornii au parte de schimbări majore în viaţă, fie că îşi doreau acest lucru, fie că nu. Iată că a venit momentul şi nu au de ales. Ar putea fi vorba de o schimbare mare în viaţa privată sau o reconversie profesională.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Vărsător

Vărsătorii ar putea cădea într-o capcană. Deşi sunt atenţionaţi, par că nu vor să vadă şi părerea celor din jur, au senzaţia că ştiu totul, dar nu e chiar aşa. Cel mai bine e să fie precauţi.

Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Peşti

Peștii se vor simți în al nouălea cer. Norocul îi urmărește peste tot, s-ar zice că e ziua lor bună, toată lumea se surâde şi totul le merge din plin. 

Sursa: Antena3


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE