2024-04-26 05:47

HOROSCOP 10 ianuarie 2023: Folosește-ți intuiția!

 |  23:18
HOROSCOP 10 ianuarie 2023: Folosește-ți intuiția!

HOROSCOP 10 ianuarie 2023: Berbecii sunt îngrijorați, Taurii participă la evenimente, Gemenii au probleme de comunicare, Racii trebuie să primească bani, Leii să fie atenți la ce semnează, Fecioarele primesc mesaje, Săgetătorii să acorde atenție intuiției, Capricornii socializează, Vărsătorii sunt neliniștiți iar Peștii obosiți.

Berbec

Îndoielile cu privire la afaceri și chestiunile financiare îți dau bătăi de cap. Situația ta este însă mai bună decât pare la suprafață. Verifică informațiile și analizează-le înainte de a te lăsa copleșit de griji. 

Taur

Un angajament de afaceri ar putea interfera cu un eveniment social. Nu știi cum să participi la amândouă așa că planifică lucrurile cu atenție. Un membru al familiei nu este prea comunicativ, ceea ce te îngrijorează. Dar această persoană trebuie să-și rezolve singură problema. 

Gemeni

Există o oarecare confuzie în comunicare. Unele documente ar putea fi întârziate, fie pentru că poșta este închisă, fie vor ajunge în altă parte. Poate dura ceva timp pentru a-l localiza, dar ar trebui să apară în cele din urmă. De asemenea, primești unele mesaje ciudate și nu știi cum să răspunzi la ele. 

Rac

Nu ești sigur de banii pe care trebuie să-i încasezi dintr-o vânzare. Relațiile personale sunt mai bune și mai stabile deși nu ai prea mult timp pentru cei dragi. 

Leu

Unele tranzacții de afaceri se desfășoară la tine acasă. Înainte de a fi de acord cu orice și să semnezi, citește bine documentele. Folosește-ți intuiția. Membrii familiei ar putea fi confuzi cu privire la evenimentele din viața lor, dar vor trece peste asta.

Fecioară

Primești tot felul de mesaje de la prieteni, rude și colegi. Ei pot spune un lucru în timp ce simți că vor să spună altceva. Insistă să-ți spună  adevărul. Acest lucru poate preveni o mulțime de resentimente mai târziu. 

Balanță

Te simți nesigur din punct de vedere financiar și ești nervos din cauza asta. Informațiile controversate despre economia mondială te stresează deși ai o situație materială stabilă. Verifică informațiile înainte de a te panica. 

Scorpion

Unele vești de la locul de muncă te îngrijorează și te gândești la o schimbare. Însă astăzi nu trebuie să iei nicio decizie finală. Așteaptă până când te simți mai sigur pe tine. Între timp, analizează diferitele opțiuni. Acest lucru te va aduce înapoi la realitate.

Săgetător

Ești o persoană logică. Însă, atunci când simți ceva, urmează-ți intuiția. Nu o anula pentru că pare ilogică. Viața nu este întotdeauna previzibilă.

Capricorn

Un prieten se poartă ciudat, necomunicativ, și asta te sperie. Probabil starea lui nu are legătură cu tine, așa că îndreaptă-ți atenția către alți oameni a căror companie îți face plăcere. 

Vărsător

Un prieten sau un membru al familiei ar putea să se comporte ciudat și să pară distras. S-ar putea să te întrebi dacă este supărat pe tine. Probabil că nu e cazul, așa că lasă-i spațiu personal. Iubitul tău va trebui să anuleze întâlnirea, așa că îți petreci seara singur, citind sau vizionând un film. 

Pești

Ești obosit și te doare capul pentru că ai citit prea mult. Ar fi util să faci un control oftalmologic dar probabil este de la prea multă muncă. Posibil să ai și probleme de concentrare dar acesta este un lucru temporar. Stai acasă în seara asta, ascultă muzică și relaxează-te.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE