2024-04-27 06:40

Antrenor nou la Rapid! Are în palmares Liga Campionilor

 |  17:21
Antrenor nou la Rapid! Are în palmares Liga Campionilor

CS Rapid a anunţat, miercuri, că a numit un nou antrenor principal la echipa feminină de handbal, în persoana lui Kim Rasmussen, cel care a mai antrenat în cariera sa pe CSM București și Gloria Bistrița.

Gruparea giuleșteană, care l-a demis recent pe spaniolul Carlos Viver, se află la 9 puncte în spatele liderului CSM Bucureşti în Liga Naţională, după 17 etape, iar în Liga Campionilor va da piept cu echipa slovenă Krim Mercator Ljubljana în play-off.

Antrenor nou la Rapid! Are în palmares Liga Campionilor
zoom
Cu o experienţă de peste 30 de ani, Rasmussen are în palmares unul dintre cele mai râvnite trofee, cel al Ligii Campionilor, câştigat cu CSM București în 2016.

A fost selecţioner al Poloniei, Ungariei, Muntenegrului şi al Coreei de Sud. Cu reprezentativa Poloniei a jucat două semifinale la Campionatele Mondiale din 2013 şi 2015, ambele încheiate pe locul 4.

A reuşit să califice naţionala Muntenegrului la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. În 2022 a câştigat Cupa Asiei cu selecţionata Coreei de Sud.

Kim Rasmussen a fost nominalizat de mai multe ori la titlul de antrenorul anului de către Federaţia Internaţională de Handbal.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE