2021-01-27 06:15

Neagu și compania, teste negative în Danemarca. Testarea a fost repetată miercuri. Emoții mari pentru Denisa Dedu

 |  14:01
Neagu și compania, teste negative în Danemarca. Testarea a fost repetată miercuri. Emoții mari pentru Denisa Dedu

Jucătoarele naţionalei de handbal a României au fost testate, marţi, în Danemarca, unde urmează să participe la Campionatul European. Din fericire, rezultatele au fost negative.

Tricolorele au fost testate, miercuri, din nou, la hotel. Până la anunţarea rezultatelor, delegaţia trebuie să rămână în izolare.

Extrema dreapta Laura Moisă a fost testată pozitiv la sosirea în Danemarca, iar toată delegaţia României a fost plasată în izolare. Ea va fi testată încă o dată, joi dimineaţă, şi apoi când se vor împlini şapte zile de la momentul izolării. Pentru a se putea realătura echipei, Laura trebuie să aibă două teste cu rezultat negativ.

Emoții pentru Denisa Dedu

Denisa Dedu, colega de cameră a Laurei Moisă, a efectuat prima testare miercuri, la ora 7.30. Dedu va mai efectua una, joi, la aceeaşi ora. Dacă rezultatul este negativ pentru ambele testări, ea se va putea alătura lotului. La şedinţa tehnică, antrenorii vor afla care vor fi condiţiile pentru ca Denisa să facă parte din lot pentru meciul de joi, cu Germania. Dacă va face sau nu parte din lot depinde şi de ora la care va veni rezultatul testului mâine.

Programul de miercuri al echipei, în cazul în care rezultatul testelor va fi anunţat până la desfăşurarea celor de mai jos, este următorul:

- Şedinţa tehnică, ora 14.00;

- Şedinţă foto pentru EHF, ora 19.15-20.15;

- Antrenament 20.30-22.00.

România face parte din grupa D a turneului final al CE şi va juca, în ordine, cu Germania (3 decembrie), cu Polonia (5 decembrie) şi cu Norvegia (7 decembrie). Tricolorele, repartizate iniţial la Trondheim, vor evolua la Kolding după ce Danemarca a preluat întreaga organizare a turneului, în urma retragerii Norvegiei din calitatea de co-organizatoare, din cauza pandemiei de coronavirus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE