2024-04-26 21:59

Costică Buceschi este noul selecţioner al naţionalei feminine de handbal a … Turciei!

 |  14:17
Costică Buceschi este noul selecţioner al naţionalei feminine de handbal a … Turciei!

Costică Buceschi este noul selecţioner al naţionalei feminine de handbal a … Turciei, el fiind prezentat oficial într-o ceremeonie desfăşurată la Ankara. Tehnicianul român își reziliase zilele trecute contractul cu gruparea otomană Kastamonu Belediyesi GSK.

“Sunt fericit că am posibilitatea să antrenez naţionala Turciei. Împreună cu echipa mea voi forma o echipă care să se lupte cu  orice adversar şi la orice nivel. Pe termen lung, voi face cu sportive care vor să facă parte din echipa naţională pregătirile din punct de vedere fizic, dar şi tehnic şi tactic. În plus, găsind jucătoare tinere şi talentate, voi încerca să  fac astfel încât acestea să se ridice la nivelul echipei naţionale, pentru a se forma un schelet de naţională pentru viitor”, a declarat antrenorul.

La naţionala Turciei, Costică Buceschi va avea în staff trei antrenori secunzi turci: Mehmet Serkan Inci, Erdal Kaynak şi Ilker Kurtulmuş.

Noul antrenor al Turciei a fost campion național cu Minaur Baia Mare și a mai pregătit pe Dunărea Brăila, Corona Brașov și a fost în trei rânduri ”secund” la naționala României. În 2015 a obținut medalia de bronz cu naționala României la Campionatul Mondial din Danemarca.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE