2021-11-28 22:00

“Femeia de fier“, încă 4 ani la cârma gimnasticii!

 |  14:08
“Femeia de fier“, încă 4 ani la cârma gimnasticii!

La finalul unui interimat de 8 luni, Carmencita Constantin a fost aleasă cu unanimitate de voturi (48) la șefia Federației Române de Gimnastică până în 2025. Cu o experiență de 23 de ani în management, reprezentând România la Comisia Europeană pe probleme de energie, mediu și finanțări UE, aceasts are succes și la șefia gimnasticii din România.

“Femeia de fier“, încă 4 ani la cârma gimnasticii!
zoom
Din cauza pandemiei, Adunarea Generală a avut loc la Ploiești cu reguli stricte. “Mă simt responsabilă și emoționată pentru că ne așteaptă o perioadă economică extrem de grea. Cu emoție și cu dorință să nu facem niciun pas înapoi. Tot ce facem este să reconstruim“ - Carmencita Constantin, președinte Federația Română de Gimnastică. 

Șefa de la gimnastică recunoaște că cele 8 luni de la conducerea federației au fost cea mai mare provocare a vieții. “E o provocare foarte mare și singura de suflet din toată viața mea. Nu mi-aș fi iertat niciodată să nu încerc să ajut“ - Carmencita Constantin.

Nadia Comăneci, alături de Carmencita

În timpul ședinței, cei prezenți au avut parte de o mare surpriză. Nadia Comăneci a sunat din America și a avut un mesaj pentru cei din sală. “Mă bucur că am reușit să facem această legătură pentru că este foarte bine să învățăm unii de la alții, pentru că fiecare avem ceva de oferit pentru acest sport și pentru generația care practică acest sport. Abia aștept să vă văd și să scăpăm de această pandemie, că am stat destul închiși. Eu de aici, ajut cu absolut tot ce pot “- Nadia Comăneci.

Anul acesta va fi unul extrem de important pentru federația condusă de Carmencita Constantin, cu un campionat european, care va avea loc peste câteva săptămâni, și cu Jocurile Olimpice de la Tokyo, de la jumătatea lunii iulie, unde România va merge cu doi sportivi: Marian Drăgulescu și Maria Holbură.

Organigrama Federației Române de Gimnastică arată astfel:

Carmencita Constantin - președinte

Maria Fumea și Ioan Suciu – vicepreședinți

Ingrid Istrate – secretar general

Antrenori Federali:

Corina Moroșanu – gimnastică feminină

George Predescu – gimnastică masculină

Alina Grigore – gimnastică aerobică

Marian Drăgulescu – reprezentant al sportivilor

Membrii Biroului Executiv: Angela Gabriela Cacoveanu, Ionuț Corlaci, Gina Gogean, Adrian Durlă, Cristiana Spînu, Liliana Cosma, Ciprian Tiberiu Hegyi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE