2024-05-05 09:55

Veste cumplită din Italia. Sinișa Mihajlovic a pierdut lupta cu LEUCEMIA!

 |  16:46
Veste cumplită din Italia. Sinișa Mihajlovic a pierdut lupta cu LEUCEMIA!

O veste cumplită llovește lumea fotbalului. Sârbul Sinișa Mihajlovic a murit la doar 53 de ani, după o luptă teribilă cu leucemia.

Într-un comunicat, familia lui Sinisa Mihajlovic a anunţat "moartea nedreaptă, prematură" a unui "soţ, tată, fiu şi frate exemplar".

Mihajlovic a fost diagnosticat cu o formă extreme de agredsivă de leucemie în 2019. Ulterior, tehnicianului i s-a făcut transplant de măduvă.

Un moment emoționant s-a petrecut pe 26 august 2019. upă 40 de zile de spitalizare, el revenea pe banca tehnică a celor de la Bologna, la un meci cu Chievo, din Serie A. Fostul mare internațional se simțea însă tot mai rău, cu toate că transmitea mesaje motivaționale de pe patul de spital.

Pe 26 martie în acest an, Mihajlovic a anunțat că boala a revenit, dar că leucemia „nu știe cu cine se pune”. Pe 6 septembrie 2022, oficialii clubului Bologna au anunțat că l-au demis pe Mihajlovic din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

„Respect boala, o să o înfrunt cu pieptul în față și privind-o în ochi, așa cum am făcut mereu în viață”, spunea Mihajlovic la puțin timp după ce a aflat că suferă de leucemie.

Fostul fundaş, a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua Roşie Belgrad în 1991, și a mai a jucat în Italia la AS Roma, Sampdoria, Lazio şi Inter Milano.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE