2024-04-27 04:57

Un fost ANTRENOR din Liga 1 a murit după ce a făcut INFARCT în somn

 |  13:24
Un fost ANTRENOR din Liga 1 a murit după ce a făcut INFARCT în somn

Fostul antrenor al Academicii Clinceni, John Ene, s-a stins din viață la doar 52 de ani. El a fost găsit fără suflare de fiul său, cauza decesului fiind un infarct produs în somn.

În sezonul 2020-2021, John Ene a fost în staff-ul lui Ilie Poenaru la Academica Clinceni, dar a activat ca antrenor principal pentru cinci etape, după plecarea lui Ionuț Chirilă. A obținut o victorie răsunătoare cu Dinamo, scor 1-0.

John Adrian Ene a fost portar la Steaua, apoi la Ceahlăul și FC Brașov. El a evoluat și în Albania pentru un an. Și-a pus ghetele în cui la vârsta de 37 de ani, la Dunărea Giurgiu. În ultima perioadă, John Ene ajuta clubul sportiv FC Olympico Real Dragomirești, acolo unde evolua fiul său. „Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag. Nu îmi vine a crede. Aseară ne-am salutat și astăzi s-a întâmplat asta... Of, Doamne! Îți mulțumesc pentru toate vorbele bune și tot ce m-ai învățat. Îmi este greu să spun asta, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Ionuț Teodorov pe Facebook, cel care deține clubul unde joacă fiul lui John Ene.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE