2021-01-19 20:21

Un component al echipei STEAUA ’86 a fost amendat după ce a atacat FRF

 |  13:39
Un component al echipei STEAUA ’86 a fost amendat după ce a atacat FRF

Un component al echipei Stelei care câştiga Cupa Campionilor Europeni în 1986 fost amendat cu 1.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a FRF pentru "prejudicierea imaginii fotbalului" în urma unui atac la adresa forului condus de Răzvan Burleanu.

"Reclamant - Federaţia Română de Fotbal; Pârât - Bumbescu Adrian (CSA Steaua Buc.) - Comisia respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant FRF a d-nului Radu Vişan, ca nefondată. Respinge excepţia necompetenţei generale şi materiale a FRF, ca nefondate. În baza art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD dispune sancţionarea pârâtului Bumbescu Adrian cu avertisment şi penalitate sportivă de 1.000 lei", se arată în soluţia Comisiei de Disciplină postată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Secretarul general al FRF, Radu Vişan, a sesizat Comisia de Disciplină în urma unei declaraţii făcute în presă de fostul fotbalist la sfârşitul anului trecut. Adrian Bumbescu afirmase că în cadrul Federaţiei Române de Fotbal nu se află oameni de fotbal, "ci numai ciudaţi".

Adrian Bumbescu este antrenor principal al grupei de juniori 2001 din cadrul CSA Steaua, grupare care activează la nivel de seniori în Liga a III-a.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE