2024-04-27 04:04

ULTIMA ORĂ. Care este prima partidă din România la care ar putea participa din nou spectatorii

 |  18:22
ULTIMA ORĂ. Care este prima partidă din România la care ar putea participa din nou spectatorii

Veste mare pentru fanii fotbalului românesc. După aproape un an în care spctatorii au lipsit din arene din cauza pandemiei Covid-19, aceștia au șansa ca în curând să revină să își încurajeze favoriții din tribune.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat și care este partida la care acest lucru s-ar putea întâmpla, și anume duelul cu Germania de pe 28 martie, din preliminariile pentru CM 2022, pe Arena Națională, potrivit HotNews.ro.

"Discutăm în acest moment și cu reprezentanții Guvernului și cu UEFA, astfel încât la începutul lunii martie să anunțăm scenariul ales. Vrem ca primul meci al echipei naționale la care să participe suporteri să fie meciul cu Germania, unde să avem o capacitate de 30%. Lucrăm pentru acest scenariu cu reprezentanții UEFA care s-au ocupat de organizarea Supercupei Europei. Ne dorim ca la București, în luna iunie (n.r la Euro 2020), să avem o capacitate de 50%-60%. Rămâne de văzut și cum va continua campania de vaccinare", a spus Răzvan Burleanu, după Comitetul Executiv al FRF de marți.

Naționala condusă de Mirel Rădoi face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE