2020-10-24 08:51

Tătărușanu își pune în cap suporterii naționalei: “Nu mă interesează părerile lor”

 |  20:46
Tătărușanu își pune în cap suporterii naționalei: “Nu mă interesează părerile lor”

Rezervă eternă la Lyon, portarul naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu, s-a arătat extrem de iritat de criticile primite de jucătorii primei reprezentative după remiza cu Irlanda de Nord şi a spus că nu îl interesează părerile suporterilor și ale unor oameni de fotbal de la noi.

"Nu mă interesează ce părere au oamenii şi suporterii din România, nu stau să răspund fiecăruia, am pierde foarte mult timp. Bineînţeles că eu ca portar mă simt responsabil pentru orice gol pe care-l iau. Sunt o persoană care este foarte critică cu mine şi îmi doresc să ajut echipa. La meciul cu Irlanda nu am avut ocazia, pentru că meciul a decurs de aşa natură. Sper ca mâine să o fac mult mai bine", a spus goalkeeper-ul, după ce fostul preşedinte al LPF Dumitru Dragomir l-a considerat vinovat de golul egalizator primit în meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Întrebat dacă este un război între jucătorii echipei naţionale şi cei din lumea fotbalului, oferindu-i ca exemple criticile formulate de Dumitru Dragomir şi de fost internaţional Ciprian Marica, Tătăruşanu a răspuns retoric ironic: "Nu pot să pui nişte întrebări normale despre jocul care a fost sau despre cel care va veni, trebuie să mă întrebi doar ce a zis Dumitru Dragomir sau Marica? Alte întrebări nu ai? Mi s-ar părea mult mai normal să-mi pui nişte întrebări normale, nu să încerci să deschizi un conflict. Chiar nu ai întrebări despre meci?"


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE