2024-04-26 03:21

Stupoare în Bănie. Au dat afară antrenorul!

 |  14:34
Stupoare în Bănie. Au dat afară antrenorul!

Revenită în prima ligă după mai mulți ani, FC U Craiova 1948 a anunţat că se desparte de antrenorul principal Eugen Trică, dar şi de opt jucători.

''Le mulţumim antrenorilor Eugen Trică şi Ovidiu Dănănae, precum şi jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîţ, Arsene Luboya, Vali Munteanu şi Federico Taborda pentru ajutorul lor şi le urăm mult succes în carieră'', se arată în comunicatul clubului.

Într-un comunicat anterior, gruparea patronată de Adrian Mititelu le-a mulţumit ''tuturor componenţilor clubului care au pus umărul la readucerea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc, începând cu 17.07.2017''.

''În acest moment, clubul este stabil din punct de vedere financiar şi are premise serioase pentru a urca în vârful fotbalului românesc în următorii ani. Urmează o nouă etapă în viaţa clubului, cu oameni noi, care vor lupta pentru îndeplinirea obiectivului de a reveni în elita fotbalului românesc '', mai arăta comunicatul.

Echipa din Bănie anunţase pe 20 mai primul său transfer pentru noul sezon, mijlocaşul ofensiv argentinian Juan Bauza, de la Csikszereda Miercurea Ciuc).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE